Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mai multe tipuri de documente si rapoarte ale operatorilor din energie vor fi ascunse de ochii publicului- Proiect ANRE

Hotnews Hotnews,
 Mai multe tipuri de documente si rapoarte ale operatorilor din energie vor fi ascunse de ochii publicului- Proiect ANRE

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) vrea sa aprobe un ordin cu o lista de documente care vor fi trecute la capitolul informatii confidentiale. Lista este lunga si cuprinde atat documente si rapoarte ale ANRE, cat si ale operatorilor economici din domeniul energiei. De exemplu, vrea sa treaca la confidentiale rapoartereferate de preturitarife reglementate, deciziile de finalizare ale investigatiilor pe care le efectueaza, dar si anexe ale planurilor de dezvoltare ale Transgaz si Transelectrica. continuă pe Hotnews

Perchezitii in mai multe judete din tara: Prejudiciu de peste 3.700.000 de lei, prin evaziune fiscala, in Galati

Autoritatile desfasoara, miercuri, perchezitii domiciliare in mai multe judete ale tarii, in cazuri de evaziune fiscala sau la persoane banuite de inselaciune. Cel mai mare prejudiciu este de peste.

Turcan nu exclude ca baroni locali ai PSD sa sustina amanarea alegerilor locale pentru a avea mai multe sanse de a fi realesi prin erodarea PNL

Vicepremierul Raluca Turcan considera ca unii baroni locali ai PSD care se afla chiar in proximitatea zero a domnului Ciolacu iau in calcul amanarea alegerilor locale pentru ca, prin erodarea guvernarii, sa aiba mai multe sanse de a fi realesi la un scrutin care ar fi organizat ulterior datei de 27 septembrie.

O femeie din Suceava a creat mai multe conturi false de Facebook si s-a dat drept politista. Asa a reusit sa escrocheze mai multi oameni

O femeie din Suceava a pretins ca este politist, folosindu-se de mai multe conturi de Facebook false. Scopul acesteia era de a escroca oamenii. Fotografiile pe care le folosea femeia pentru realizarea conturilor false.

VIDEO Politistii buzoieni au primit masini noi. Cele mai multe ajung la Ordine Publica

Parcul auto al Inspectoratului Judetean de Politie Buzau se innoieste cu 28 de masini, dupa ce la finele lunii iulie a primit alte 16 autospeciale noi. Cele mai multe vor fi distribuite catre structurile de ordine publica din mediul urban si rural.

EXCLUSIV Mai multe localitati din Ucraina, locuite majoritar de romani, revin la denumirile istorice. Reprezentant al comunitatii romanesti: Acolo unde oamenii locului doresc sa revina la radacini - au tot dreptul legitim sa o faca

EXCLUSIV Mai multe localitati din Ucraina, locuite cu populatie majoritara romaneasca au renuntat la denumirea ucrainizata, impusa imediat dupa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, si au revenit.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Vaslui: Mai multe asistente si infirmiere de la Sectia de Chirurgie sunt infectate cu coronavirus (VIDEO)

Un focar de COVID-19 a fost depistat la Spitalul Judetean Vaslui. Mai multe asistente si infirmiere de la Sectia de Chirurgie au fost testate pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. in unitatea sanitara au.

Berlinul interzice mai multe demonstratii in weekend

Berlinul a interzis astazi mai multe demonstratii planificate in capitala germana la sfarsitul acestei saptamani, invocand ingrijorari cu privire la nerespectarea regulilor de igiena legate de coronavirus.

Dan Petrescu, despre meciul cu Dinamo Zagreb: Au de 100 de ori mai multe sanse ca noi sa se califice

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Dinamo Zagreb are de 100 de ori mai multe sanse de calificare in fata celor de la CFR Cluj, in turul doi preliminar al Champions League.

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Mohamed Iman Mustafa, criminalul care si-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cutit intr-o statie de autobuz din Cluj

Ioana Valentina Catargiu este numele asistentei medicale ucise in Cluj-Napoca de catre iubitul sau. Mohamed Iman Mustafa a facut o criza de gelozie cand a aflat ca tanara voia sa se desparta de el. Cei doi sunt originari din Suceava si s-au mutat la Cluj in urma cu cativa ani. Agresorul si-a asteptat victima intr-o statie de autobuz unde a injunghiat-o de mai multe ori.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti, Iasi si Prahova

Bucurestiul ocupa si marti, 25 august, primul loc in topul zonelor cele mai grav afectate de coronavirus. Capitala a inregistrat cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu SARS-CoV-2. Dintr-un total de 1.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )