Libnet.ro
UNICEF

23:45

Pe mai multe trasee din R.Moldova s-a format ghetus

Adevărul Adevărul,
Pe mai multe trasee din R.Moldova s-a format ghetus

Participantii la trafic sunt indemnati sa nu porneasca la drum daca nu au automobilele echipate corespunzator timpului de iarna, dar si sa respecte viteaza de deplasare. Atentionarea vine din partea Ministerul Economiei si Infrastructurii, care informeaza ca la prima ora a diminetii, traseele nationale sunt practicabile, se circula in conditii de iarna, insa pe unele portiuni s-a format ghetus, transmite IPN. continuă pe Adevărul

China exporta masiv modelul sau de cenzura a online-ului - Tot mai multe tari blocheaza total accesul la internet

Tehnicile chineze de blocare a accesului la internet se raspandesc in tot mai multe tari, in special din Africa, autoritatile motivand ca este vorba de siguranta nationala si de oprirea propagarii dezinformarilor. Congo este cel mai nou exemplu, tara fiind fara acces la internet de cateva zile, in preajma unor alegeri controversate. Tot mai multe tari cumpara echipamente telecom chineze si la ele ajunge si know-how-ul de blocare a comunicatiilor.

Tragedie in Danemarca: Mai multe persoane au murit intr-un accident feroviar pe un pod

Mai multe persoane si-au pierdut viata intr-un accident feroviar produs miercuri pe un pod in Danemarca, a anuntat politia, transmite AFP. Cauzele accidentului nu au fost precizate. Conform unor informatii.

Anul trecut s-au furat cu 70% mai multe masini

Politistii de frontiera au descoperit anul trecut aproape 240 de masini furate, cu peste 70% mai multe fata de anul 2017. Printre cele mai scumpe autoturisme furate si depistate la frontiera se numara un Land Rover in valoare de peste 58. 800 de euro si.

Care este cea mai aspra sanctiune pentru injurii pe Facebook. Amenda maxima mentinuta de instanta in cazul unui barbat care a injurat mai multe persoane

Un barbat din Braila, amendat cu 1. 000 de lei dupa ce a injurat pe Facebook mai multe persoane, a pierdut in instanta procesul cu Politia. Barbatul a contestat temeinicia amenzii si in plus a considerat-o mult prea mare fata de minimul prevazut de lege in astfel de cazuri 200 de lei), insa Judecatoria a decis ca amenda e proportionala cu faptele sale.

ROBOR la trei luni, cel mai scazut nivel din ultima jumatate de an

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,99%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de.

Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa/ Vreau ca Europa sa plateasca

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea sa fie cea mai populara persoana din Europa si ca ar putea sa candideze pentru orice functie europeana daca si-ar dori. Reactia lui Trump vine dupa ce sondajele l-au cotat ca una dintre cele mai nepopulare figuri politice de pe continentul European, relateaza The Independent.

BCE a pus sub administrare speciala a zecea cea mai mare banca din Italia

Banca Centrala Europeana BCE) a pus, temporar, sub administrare speciala Banca Carige, a zecea cea mai mare banca din Italia, din cauza faptului ca nu a reusit sa-si majoreze capitalul social, transmit, miercuri, Reuters si Bloomberg.

Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din ultima jumatate de an

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,02%, dar indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din luna iulie pana.

Liniile preorasenesti devin, de astazi, rute regionale. Mai multe linii de transport din Bucuresti si Ilfov se modifica. Ce linii se desfiinteaza

Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor devin, de marti, linii regionale, cu indicative noi si cu trasee modificate. Totodata, in Bucuresti, Societatea de Transport Bucuresti SA introduce linii noi si modifica trasee.

2018 in Justitie. Mai putine dosare pentru DNA, mai multe achitari

In anul 2018, DNA a trimis mai putine dosare spre judecare in instante, dar a crescut numarul achitarilor, coroborat cu fuga in strainatate a unor inalti demnitari condamnati definitiv, pentru care statul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )