Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mai multe troleibuze din Bucuresti sunt blocate din cauza unui scurt circuit. Vezi care sunt zonele in care nu se circula

Antena3 Antena3,
Mai multe troleibuze din Bucuresti sunt blocate din cauza unui scurt circuit. Vezi care sunt zonele in care nu se circula

Vineri dimineata, de la ora 08:15, pe Soseaua Cotroceni/ Str. Dr. Marinescu, troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96 sunt blocate din cauza unui scurtcircuit, anunta Societatea de Transport Bucuresti. continuă pe Antena3

Polei pe mai multe drumuri din tara. n Buzau s-au produs 3 accidente pe o portiune de 500 de metri

Trei accidente s-au produs, joi seara, pe o portiune de doar 500 de metri, pe DN2 - E85, intre Oreavu si Posta Calnau, din judetul Buzau, din cauza carosabilului ud si inghetat, informeaza Mediafax. Pe mai multe drumuri din tara exista risc de aparitie a poleiului.

Prognoza meteo vineri 25 ianuarie: ninsori, lapovita si polei. Cod galben de inundatii in mai multe zone din tara

Frigul instalat de cateva zile in intreaga tara nu o sa plece prea curand, meteorologii anuntand un weekend cu ninsori, lapovita si polei pentru mai multe zone din tara. Later edit: Atentionarea de vreme rea a fost prelungita.

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara. in Muntii Banatului si in cea mai mare parte a Carpatilor Meridionali va ninge viscolit, iar vantul va avea intensificari in special.

ntrzieri ale zborurilor pe mai multe aeroporturi din SUA, din cauza blocajului guvernamental partial

Mai multe zboruri au inregistrat intarzieri vineri pe aeroporturile LaGuardia, Philadelphia International si Newark Liberty, a spus Administratia Aviatica Federala, relateaza The Guardian.

SEMNAL DE ALARMA tras de specialisti: Risc IMINENT de avalansa in mai multe masive din tara

Exista un risc mare de avalansa in masivele Tarcu si Godeanu, in conditiile in care, in urmatoarele 24 de ore, la altitudini de peste 1. 800 de metri, se va depune cel mai probabil un nou strat de zapada de.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata. Meteorologii trag un semnal de alarma fata de soferi, sa fie foarte atenti la drum. Codul galben es.

Editura Universitatii din Bucuresti nou an, noua lansare

Inceputul anului 2019 a adus o prima lansare a unui volum publicat la Editura Universitatii din Bucuresti. Pe data de 17 ianuarie 2019, a avut loc lansarea lucrarii Discursul parlamentar romanesc 1866-1938). O perspectiva pragma-retorica coordonator Liliana Ionescu-Ruxandoiu, in colaborare cu Mihaela-Viorica Constantinescu), volum ale carui studii, rezultatulcolaborarii intre lingvisti, istorici si specialisti in domeniul [].

Editura Universitatii din Bucuresti nou an, noua lansare

Inceputul anului 2019 a adus o prima lansare a unui volum publicat la Editura Universitatii din Bucuresti. Pe data de 17 ianuarie 2019, a avut loc lansarea lucrarii Discursul parlamentar romanesc 1866-1938). O perspectiva pragma-retorica coordonator Liliana Ionescu-Ruxandoiu, in colaborare cu Mihaela-Viorica Constantinescu), volum ale carui studii, rezultatulcolaborarii intre lingvisti, istorici si specialisti in domeniul .

Harta infractiunilor din Bucuresti. in ce sector se sparg cele mai multe masini

In medie in Capitala sunt sparte cate sase masini pe zi, spun politistii, care mai spun ca in realitate au loc mult mai multe de astfel de cazuri intr-o zi, doar ca sunt raportate. Hotii sparg masinile pentru a fura telefoane, laptopuri sau alte bunuri lasate la vedere. Anul trecut cele mai multe masini au [] .

Cursurile scolilor din Bucuresti ar putea fi suspendate din cauza focarelor de gripa

Scolile din Bucuresti ar putea fi inchisedin cauza focarelor de gripa. Inspectoratul Scolar a transmis luni o informare catre unitatile de invatamant privind efectuarea zilnica a triajului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )