Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mai multe tronsoane din DN1 intre Ploiesti si Brasov au fost inundate. Traficul, deviat prin Breaza

B1 B1,
Mai multe tronsoane din DN1 intre Ploiesti si Brasov au fost inundate. Traficul, deviat prin Breaza

Mai multe tronsoane ale drumului national 1, intre Ploiesti si Brasov, sunt inundate, sambata dupa-amiaza, in urma ploii abundente si a scurgerilor de pe versanti. Drumul national 1 este inundat,. continuă pe B1

Mai multe tronsoane din DN1 intre Ploiesti si Brasov au fost inundate

15: Traficul rutier pe DN 1, intre Ploiesti si Brasov, a fost reluat dupa aproximativ o ora, a anuntat Politia Prahova. Mai multe tronsoane ale drumului national 1, intre Ploiesti si Brasov, sunt.

Traficul rutier pe DN1, intre Ploiesti si Brasov, intrerupt din cauza aluviunilor, reluat dupa o ora

Traficul rutier in zona localitatii prahovene Nistoresti a fost, in prima faza, ingreunat din cauza inundatiilor, ulterior fiind inchis, circulatia fiind deviata prin orasul Breaza.

Mai multe judete din jumatatea de sud a tarii, sub Cod galben de ploi. Specialistii au emis si avertizari de inundatii

Mai multe judete din jumatatea de sud a tarii se afla, pana vineri la ora 20. 00, sub atentionare de Cod galben de ploi si instabilitate atmosferica. De asemenea, hidrologii au emis o avertizare de Cod galben de inundatii.

Dambovita: Mai multe gospodarii au fost inundate in urma ploilor din ultimele ore

Mai multe gospodarii din judetul Dambovita au fost inundate, joi dupa-amiaza, in urma ploilor din ultimele ore, informeaza Mediafax. Pompierii de la detasamentele Cornesti si Racari din cadrul Inspectoratului.

UPDATE Cod galben de furtuna pentru Capitala si pentru mai multe judete din tara. Traficul pe DN1 este ingreunat din cauza ploilor

Bucurestiul, dar si mai multe judete din tara se afla sambata sub Cod galben de furtuni, fiind anuntate averse ce pot cumula 25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului si grindina. Din cauza inundatiilor, mai multe tronsoane ale DN1 sunt inundate, traficul fiind deviat.

UPDATE Cod galben de furtuna pentru mai multe judete din tara. Traficul pe DN1 a fost reluat

Mai multe judete din tara se afla sambata sub Cod galben de furtuni, fiind anuntate averse ce pot cumula 25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului si grindina. Din cauza inundatiilor, mai multe tronsoane ale DN1 au fost inundate, insa traficul a fost reluat.

Cabat: Cele mai multe noi locuri de munca vor fi create in industriile exportatoare

Mai multe locuri de munca vor aparea in acest an, apreciaza analistul Dragos Cabat, care ne-a declarat ca acest lucru depinde mult de cresterea economica. Domnia sa sustine ca cele mai multe joburi vor fi create in industriile performante, in special cele legate de exporturi.

Rusia: Politia a efectuat perchezitii la locuinta opozantului Aleksei Navalnii, anchetat in mai multe dosare penale

Politia rusa a efectuat, vineri, perchezitii la locuinta principalului opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnii, aflat in prezent in arest la domiciliu si anchetat in mai multe dosare penale, a anuntat avocatul.

Tornada violenta in Turcia: Mai multe cartiere, devastate de vantul puternic (VIDEO)

Fenomen meteorologic extrem in Turcia. O tornada puternica a inspaimantat locuitorii din Istanbul, metropola cu peste 14 milioane de locuitori. Mai multe cartiere au fost devastate de vantul puternic, iar un un y.

ANOFM: Aproape 16.500 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Aproape 16. 500 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova Iasi si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Bacau si.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )