Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, fara curent electric

Antena3 Antena3,
 Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, fara curent electric

-Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane joi, temporar, fara curent electric, ca urmare a lucrarilor anuale de reparatii si de intretinere instalatii si retele electrice,. continuă pe Antena3

Atentie! Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman joi si vineri fara curent electric

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane joi si vineri, intre orele 9:00 si 17:00, fara curent electric, ca urmare a lucrarilor anuale de reparatii si intretinere a instalatiilor retelei electrice.

Mai multe zone din Bucuresti, fara curent electric joi: Lucrari anuale de reparatii si de intretinere

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane joi, temporar, fara curent electric, ca urmare a lucrarilor anuale de reparatii si de intretinere instalatii si retele electrice,.

ANM a emis atentionari meteo pentru mai multe zone din tara. Judetele expuse la fenomene meteo extreme

Specialistii de la Administratia Nationala au emis mai multe avertizari pentru anumite zone de pe teritoriul Romaniei. Iata care sunt fenomenele extreme de la inceputul sezonului de toamna si care sunt judetele din tara care vor fi afectate in mod direct de acestea! ANM, atentionari pentru fenomene meteo extreme Vremea la inceputul toamnei 2019 este .

Ce a aparut pe mai multe plaje din Florida, inaintea uraganului Dorian. Oamenii au chemat imediat politia

Uraganul Dorian a ajuns cu rafale foarte puternice pe coasta Floridei. Politia a anuntat ca s-au gasit mai multe pachete suspicioase pe plaja Paradise Beach Park. Descoperirea a fost facuta de un trecator care.

Atentie, SE TAIE curentul: Zonele din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu care raman miercuri fara energie electrica

Mai multe zone dinBucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane miercuri, temporar, fara curent electric, ca urmare a lucrarilor anuale de reparatii si de intretinere instalatii si retele el.

Infractori la 10 ani. Au comis mai multe furturi din masini, lasandu-i pe proprietari fara bani, carduri si telefoane mobile

Politistii au identificat doi copii, ambii in varsta de 10 ani, care au spart mai multe autovehicule, furand din acestea banii si alte bunuri de valoare pe care le-au gasit.

Stirile ProTV: Ce a aparut pe mai multe plaje din Florida, inaintea uraganului Dorian

Uraganul Dorian a ajuns cu rafale foarte puternice si ploi pe coasta Floridei, dar a adus si ceva neasteptat - pachete uriase cu cocaina.

Caz incredibil in Craiova! Un copil de 13 ani s-a urcat la volan si a lovit mai multe masini

Un copil de 13 ani, din Craiova, s-a urcat la volanul unei masini si a lovit mai multe autoturisme parcate. Minorul este acum cercetat penal. Oamenii legii au mai intocmit un dosar penal si pe numele altui.

Incendiu intr-un cartier din Buzau. Mai multe proprietati au ars

Mai multe proprietati din cartierul Dorobanti din municipiul Buzau au fost afectate de un incendiu izbucnit in noaptea de luni spre marti, in urma caruia mai multe persoane au facut atac de.

Tragedie la Brasov! A MURIT dupa o iNCAIERARE intre mai multe familii! Despre cine este vorba

In satul Cutus, comuna Crizbav, a avut loc o incaierare intre mai multe familii. Din pacate, in urma conflictului, un barbat a murit. Acesta se afla la poarta cu familia lui si consumau alcool. Oamenii s-au luat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )