Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi bani pentru Prima Casa, in octombrie

Adevărul Adevărul,
Mai multi bani pentru Prima Casa, in octombrie

Ministerul Finantelor urmeaza sa decida, in octombrie, daca va redistribui sume intre plafoanele de garantii pentru programul Prima Casa, scrie economica. net. continuă pe Adevărul

Elvetienii nu vor sa dea mai multi bani pentru pensii: Referendumul guvernului pentru reformarea sistemului, respins

Elvetienii au respins duminica prin vot la referendum reformarea sistemului de pensii, conform dorintei guvernului de la Berna. 53% din cei care au votat in cadrul referendumului s-au opus cresterii.

Mai multi muncitori au gasit un mobil pe un camp. Cand s-au uitat la poze, au incremenit. Au chemat imediat politia. Descoperirea socanta facuta de oamenii legii in casa posesorului telefonului

Mai multi muncitori au gasit un telefon pe un camp. Cand s-au uitat la fotografii, s-au ingrozit, asa ca au chemat imediat politia. Cand au vazut despre ce este vorba, oamenii legii au.

Eveniment rar: Lupi, observati in apropierea Romei pentru prima data dupa un secol (FOTO)

Locuitorii Romei au fost surprinsi de o aparitie rara la marginea capitalei italiene, mai multi lupi fiind surprinsi in zona pentru prima data dupa mai bine de un secol de absenta, potrivit.

Eveniment rar: Lupi observati in apropierea Romei pentru prima data dupa un secol (FOTO)

Locuitorii Romei au fost surprinsi de o aparitie rara la marginea capitalei italiene, mai multi lupi fiind surprinsi in zona pentru prima data dupa mai bine de un secol de absenta, potrivit.

Atac SINUCIGAS asupra un convoi NATO in Afganistan: Mai multi civili au fost raniti (FOTO)

Un atac sinucigas a avut loc, duminica, la Kabul, asupra unui convoi danez apartinand fortelor militare NATO din Afganistan. Mai multi civili au fost raniti, insa nu au fost victime in.

Elvetienii decid daca vor da mai multi bani la pensie. La noi, oamenii de afaceri vorbesc despre referendum privind obligativitatea Pilonului II

Elvetia decide intr-un referendum organizat duminica daca cetatenii vor incepe sa plateasca mai mult la sistemul de pensii, pentru ca viitorul sa le fie asigurat pe masura ce societatea imbatraneste. in Romania, insa, se discuta despre obligativitatea Pilonului II, oamenii de afaceri considerand ca anul viitor urmeaza sa aiba loc un referendum in acest sens.

Top zece orase populare pentru pasionatii de calatorii in 2017/ Bangkok - cei mai multi turisti; Dubai - cele mai multe venituri

Pentru al doilea an consecutiv, Bangkok este pregatit sa fie cel mai popular oras din lume pentru calatorii internationali. Capitala Thailandei este menita sa primeasca in acest an aproximativ 20,2 milioane de vizitatori internationali peste noapte, potrivit unui raport al companiei de servicii financiare, Mastercard, informeaza CNN.

Pe ce mai toaca bani Primaria Capitalei: 40.000 de euro pe laptopuri si 85.000 de euro pe masini

Ciprian Ciucu, consilier general PNL, a publicat pe Facebook un document care arata cati bani cheltuie Gabriela Firea cu cele 21 de firme nou infiintate de Primaria Capitalei.

VIDEO Laver Cup: Roger Federer si Rafael Nadal au facut pentru prima data pereche la dublu - Victorie in fata americanilor Sam Querrey si Jack Sock

Cei mai buni tenismeni de simplu din lume, spaniolul Rafael Nadal, locul 1 ATP, si Roger Federer, locul 2 ATP, au facut echipa de dublu in premiera si au castigat partida de la Laver Cup disputata, sambata, la Praga, cu americanii Sam Querrey si Jack Sock, scor 6-4, 1-6, 10-5.

Politologul american George Friedman: NATO nu mai are resurse. Pentru a se apara de Rusia, Romania ar trebui sa se alieze cu celelalte state est-europene

Cunoscutul expert in geopolitica George Friedman spune pentru Romania libera ca trebuie sa privim spre Rusia ca spre o potentiala amenintare, care deocamdata nu este nici atat de periculoasa ca in trecut si nici cat ar putea fi in viitor. Pentru Romania, in acest moment, cea mai mare amenintare nu este nici politica, nici militara explica George Friedman, ci economica.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )