Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mai multi copaci din Bucuresti, doborati de vijelie: O masina, strivita in zona Dorobanti (FOTO si VIDEO)

B1 B1,
Mai multi copaci din Bucuresti, doborati de vijelie: O masina, strivita in zona Dorobanti (FOTO si VIDEO)

Vantul puternic din ultimele ore a cauzat probleme nu doar pentru pietoni, ci si pentru soferi. Mai multe masini au fost avariate din cauza crengilor doborate de vijelie. O masina a fost strivita de un copac,. continuă pe B1

Mai multe personalitati din Rusia l-au propus pe Vladimir Putin la Premiul Nobel pentru Pace

Mai multe personalitati din Rusia au anuntat, marti, ca l-au propus pe presedintele Vladimir Putin la Premiul Nobel pentru Pace, datorita rolului jucat de acesta in rezolvarea crizei siriene, informeaza AFP,.

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume, detronand Coca-Cola, in conditiile in care compania fondata de Steve Jobs este lider in design si performanta, potrivit unui studiu cuprinzand primele 100 de marci de top din lume, realizat de Interbrand Corp.

Victor Ponta: Imi doresc ca Romania sa fie cel mai bun prieten din UE al Chinei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca isi doreste ca Romania sa fie cel mai bun prieten din Uniunea Europeana al Chinei, o poarta de intrare politica, economica, comerciala, culturala si artistica, transmite Agerpres.

Cel mai mare declin din ultima luna pe bursele din Europa

Bursele europene au incheiat primele tranzactii ale saptamanii cu cel mai mare declin din ultima luna, cauzat de problemele din SUA privind bugetul, care ar putea duce la blocarea activitatilor guvernamentale, si de riscul de cadere a guvernului italian, potrivit presei internationale.

Apple a devenit cel mai cunoscut brand din lume

Succesul de care se bucura iPhone si iPad a propulsat compania producatoare Apple pe primul loc in clasamentul celor mai cunoscute branduri din lume, devansand Google si Coca-Cola, se arata intr-un studiu.

Apple a detronat Coca Cola in topul celor mai valoroase branduri din lume (FOTO)

Apple a detronat Coca Cola in topul celor mai valoroase branduri din lume, noteaza NYTimes. Compania a ocupat primul loc in acest clasament, dupa ce 13 ani la rand Coca Cola a fost liderul topului. Apple este.

Interbrand: Apple si Google, cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, devansand Coca-Cola, care a si-a pierdut acest titlu, ajungand pe locul trei, potrivit unui raport al Interbrand, relateaza New York Times.

Apple si Google sunt peste Coca-Cola: au devenit cele mai cunoscute branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, devansand Coca-Cola, care a pierdut pentru prima data in ultimii 13 ani primul loc in topul celor mai cunoscute marci, potrivit unui raport prezentat luni de Interbrand, companie din grupul.

Apple devine cel mai valoros bramd din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft.

Apple devine cel mai valoros brand din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )