Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mai multi jucatori au fost loviti de un fulger si s-au prabusit la pamant in timpul unui meci - VIDEO socant

Antena3 Antena3,
Mai multi jucatori au fost loviti de un fulger si s-au prabusit la pamant in timpul unui meci - VIDEO socant

Un meci de fotbal din campionatul insulei Jamaica a fost intrerupt dupa un incident ciudat. Mai multi jucatori au fost loviti de un fulger si s-au prabusit la pamant. Arbitrul nu a avut de ales si a oprit m. continuă pe Antena3

Accident teribil pe A1, intre Ilia si Deva. Doi barbati au murit dupa ce au fost loviti de un TIR

Doi barbati din judetul Buzau au murit miercuri noaptea intr-un accident care a avut loc pe autostrada A1, intre localitatile Ilia si Deva, din judetul Hunedoara, dupa ce au fost loviti de un TIR, victimele.

Gica Hagi anunta ca nu va mai transfera jucatori la echipele din Romania

Gheorghe Hagi, a declarat, luni seara ca nu va mai transfera jucatori la echipe din Romania, ci doar in strainatate. A fost cel mai frumos meci al campionatului. Ma bucur ca ne-am ridicat la nivelul.

Gica Hagi vrea sa treaca la un alt nivel cu FC Viitorul: Nu mai vindem jucatori in Romania, la nicio echipa

Gica Hagi vrea sa creeze o echipa competitiva la FC Viitorul si a luat decizia de a nu mai transfera jucatori la echipe din Romania. Antrenorul constantenilor a transmis ca doar jucatorilor liberi de contract le va permite sa mearga la alte formatii din tara. Nu o sa mai dam jucatori in Romania, la nicio echipa. O sa incercam sa fim noi competitivi, sa ne luptam cu ei, a spus Hagi.

Topul salariilor din industria auto. Romania, una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati in domeniu

Romania este una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati, raportat la populatia totala, care lucreaza in industria auto. Cifrele oficiale de la nivelul Uniunii Europene arata ca exista intre 150. 000 si 200. 000 de angajati in acest sector. Salariul mediu net pe care il incaseaza luna de luna nu depaseste insa pragul de 650 de euro, potrivit eJobs.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )