Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mai multi milionari moldoveni au ajuns in componenta Consiliului celei mai mari banci din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Mai multi milionari moldoveni au ajuns in componenta Consiliului celei mai mari banci din Republica Moldova

Actionarii celei mai mari institutii financiare, Moldova Agroindbank MAIB), au ales marti, in cadrul unei adunari extraordinare, noua componenta a Consiliului de Administrare CA) al bancii, anunta agentia Infotag. continuă pe Adevărul

Mai multi milionari moldoveni au ajuns in Consiliul de Administratie al celei mai mari banci din Republica Moldova

Actionarii celei mai mari institutii financiare, Moldova Agroindbank MAIB), au ales marti, in cadrul unei adunari extraordinare, noua componenta a Consiliului de Administrare CA) al bancii, anunta agentia Infotag.

Mai multi primari au adormit in timpul sedintei. Cei ramasi treji au cerut marirea salariilor

Mai multi primari au adormit in timpul unei sedinte care a avut loc la prefectura Gorj. Edilii venisera impreuna cu functionari publici sa prezinte problemele judetului, dar au fost repede plictisiti de.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Totul pentru victorie! Victor Piturca va convoca mai multi jucatori olandezi pentru baraj

Record! Un tren a schimbat trei generatii de mecanici pana sa ajunga in statieDrama romanului stabilit in Africa: De 15 ani tot pun muraturi pentru iarna, nu mai am loc in casaHot din Caracal, prins dupa ce a incercat sa depuna bani la aceeasi banca de unde ii furaseTotul pentru victorie! Victor Piturca va convoca mai multi jucatori olandezi pentru barajGhita Ciobanul a fost la munte in weekend: E aproape, sunt 50 de metri.

Blaga spune ca a discutat cu Basescu dupa ce mai multi mesageri din PDL l-au sfatuit in acest sens

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca a avut o discutie cu presedintele Traian Basescu pe tema unificarii dreptei, dar ca aceasta a avut loc dupa ce au fost mai multi mesageri din PDL care l-au sfatuit sa se intalneasca cu seful statului, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )