Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multi militari au lesinat in timpul festivitatilor de Ziua Marinei, de la Constanta

B1 B1,
Mai multi militari au lesinat in timpul festivitatilor de Ziua Marinei, de la Constanta

Mai multi marinari militari au lesinat, vineri dimineata, in timpul festivitatilor de Ziua Marinei, de la Constanta, avand nevoie de ingrijiri medicale. in timpul slujbei religioase oficiate de mai multi. continuă pe B1

VIDEO. UPDATE. Ziua Marinei la Constanta. Peste 3.000 de militari si nave de lupta, in Marea Neagra. Patru militari au lesinat, din cauza caldurii

Peste 15. 000 de persoane vor participa, vineri, la evenimentele pregatite de Ziua Marinei, la Constanta, conform Digi 24.

VIDEO. UPDATE. Ziua Marinei, la Constanta. Peste 3.000 de militari si nave de lupta, in Marea Neagra. Patru militari au lesinat, din cauza caldurii

Peste 15. 000 de persoane participa, vineri, la evenimentele de Ziua Marinei, la Constanta.

VIDEO. UPDATE. Ziua Marinei la Constanta: Doi militari au lesinat, din cauza caldurii

Peste 15. 000 de persoane participa, vineri, la evenimentele pregatite de Ziua Marinei, la Constanta.

FOTO VIDEO Programul de Ziua Marinei, detaliat pe ore. Mult-asteptata festivitate de la Constanta incepe la ora 9. Retragerea cu torte se face la ora 22

Fortele Navale Romane au comunicat programul pe ore al festivitatilor care au loc de Ziua Marinei, la Constanta. Publicul este asteptat sa asiste la demonstratiile de la faleza Comandamentului Flotei, de la ora 9. Ziua festiva dedicata marinarilor se incheie la ora 22.

Spectacol pe litoral de Ziua Marinei

Mai multe ceremonii au loc vineri, de Ziua Marinei, in portul Constanta. Acolo este multa lume, iar marinarii au pregatit exericitii spectaculoase. Turistii vor admira zeci de nave militare, moderne sau de.

Ziua Marinei sarbatorita la Orsova pe acordurile muzicii banatene

Cateva sute de orsoveni au participat vineri dimineata la manifestarile prilejuite de Ziua Marinei. Ca in fiecare an, jocurile marinaresti au facut deliciul spectatorilor.

FOTO VIDEO Ziua Marinei sarbatorita la Orsova pe acorduri de muzica lautareasca

Cateva sute de orsoveni au participat vineri dimineata la manifestarile prilejuite de Ziua Marinei. Ca in fiecare an, jocurile marinaresti au facut deliciul spectatorilor.

Pregatirile in Porturile Turnu Severin si Orsova de Ziua Marinei sunt in toi

Ca in fiecare an, de Sfanta Marie, marinarii sarbatoresc Ziua Marinei. La Turnu Severin si la Orsova pregatirile sunt in toi pentru o zi care se anunta plina de evenimente.

Ziua Marinei a fost sarbatorita si in Parcul Herastrau din Bucuresti: Oamenii au primit plimbari gratuite cu vaporasul (VIDEO)

Ziua Marinei Romane a fost sarbatorita si in Parcul Herastrau din Capitala, cu o parada a vaporaselor si lansarea la apa a unei ancore cu flori. Vineri, oricine a putut sa se plimbe gratuit cu vaporasul,.

Sa ne decoram casa inspirati de Ziua Marinei!

Nu puteam lasa sa treaca Ziua Marinei fara a va prezenta cel putin un decor inspirat de valurile marii sau macar doua-trei idei ce definesc acest stil. Nu este obligatoriu sa traim la Constanta, Tulcea sau Galati ori sa avem un marinar in familie pentru a ne amenaja casa in alb, albastru si rosu.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )