Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mai multi morti si raniti in urma unui atac armat din timpul unui festival gastronomic (VIDEO)

B1 B1,
Mai multi morti si raniti in urma unui atac armat din timpul unui festival gastronomic (VIDEO)

Trei persoane au fost ucise, duminica, si alte 15 ranite dupa ce un barbat a deschis focul asupra multimii adunate la un festival gastronomic din California, din apropierea orasului San Jose, relateaza BBC. continuă pe B1

VIDEO Cel putin trei morti si 11 raniti, intr-un atac armat la un festival gastronomic din SUA

Cel putin trei persoane au murit si alte 11 sunt ranite in urma unui atac armat in timpul unui festival gastronomic din SUA, potrivit CNN. Atacatorul a fost ucis, iar politia cauta un al doilea suspect.

Zeci de morti si de raniti intr-un atac armat din timpul unei inmormantari

Cel putin 65 de persoane au fost ucise, duminica, de gruparea terorista Boko Haram in timpul unei inmormantari din nord-estul Nigeriei, informeaza CNN. in plus, alte zece persoane au fost ranite, dintre.

Yemen: 10 civili morti in urma unui raid asupra unei piete

Zece civili au fost ucisi luni intr-un raid aerian asupra unei piete din Nord-Vestul Yemenului, ne s.

VIDEO Atac armat la un festival din California. Mai multe victime

Un atac armat a avut loc la un festival culinar din Gilroy, California. un barbat care a deschis focul asupra multimii provocand moartea a trei persoane si ranirea altor 15, potrivit CNN.

Accident grav in Italia. Mai multi romani au fost raniti, dintre care doi sunt in stare grava

Mai multi romani au fost raniti intr-un accident rutier in localitatea Pellegra din Italia. Soferul unei masini in care se aflau patru romani a pierdut controlul volanului si a ajuns intr-un sant.

Veste buna. Guvernul vrea sa scuteasca mai multi pensionari de impozite

Guvernul vrea sa scuteasca mai multi pensionari de impozite. Astfel, potrivt unor surse plafonul pana la care se incaseza dari la stat va fi crescut la 2. 300 de lei. Prevederea ar urma sa intre in vigoare.

VIDEO Doua persoane decedate in urma unui accident pe DN56 A, in Mehedinti

Doua persoane au decedat sambata dimineata in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc pe DN56A Drobeta Turnu Severin-Calafat, in localitatea Cujmir. Trafic a fost blocat mai bine de o ora.

O persoana a murit, iar alta a fost ranita in urma unui accident rutier pe E58

O persoana a murit, iar o alta a fost grav ranita in urma unui accident rutier produs, luni dupa-ami.

Mai multi cetateni din Popesti-Leordeni s-au simtit rau si au sunat la 112 dupa dezinsectia anti-tantari

Mai multi cetateni care locuiesc in orasul Popesti-Leordeni din Ilfov au sunat la 112, joi noapte, pentru ca s-au simtit rau dupa ce autoritatile au imprastiat substante impotriva tantarilor. Viceprimarul spune ca au fost facute teste, nefiind depasite valorile normale.

VIDEO Un mort si mai multi raniti, dupa un incident armat la Festivalul Usturoiului din California

Un incident armat produs la Festivalul Usturoiului din Gilroy, California, s-a soldat cu uciderea unei persoane si ranirea altor cateva, au anuntat oficialii locali, potrivit site-ului publicatiei The San Francisco Chronicle, citat de Mediafax. O inregistrare haotica pe Twitter, postata duminica dupa-amiaza, in jurul orei locale 18:00 ora Romaniei, luni, 04:00) arata vizitatorii de la festival fugind panicati. Momentan nu este clar cate victime sunt, insa Politia din Gilroy a transmis ca incidentul este inca in desfasurare.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )