Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mai multi oameni sunt prizonieri intr-un supermarket din sudul tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multi oameni sunt prizonieri intr-un supermarket din sudul tarii

Mai multi oameni au fost luati ostatici, astazi, intr-un supermarket din localitatea Tr and 232;bes din sudul Frantei, fiind auzite si focuri de arma. continuă pe Ziarul Bursa

Letonia anunta ca va expulza unul sau mai multi diplomati rusi, dupa otravirea fostului spion Skripal

Letonia va expulza unul sau mai multi diplomati rusi de la ambasada din Riga implicati in activitati de spionaj, ca reactie la afacerea Skripal, a anuntat vineri ministerul Afacerilor Externe din tara baltica, scrie AFP.

Luare de ostatici si focuri de arma intr-un supermarket din Franta. in urma incidentului o persoana a decedat. Atacatorul pretinde ca este membru ISIS

Atac armat intr-un supermarket din sudul Frantei. Mai multe persoane au fost luate ostatice. Incidentul are loc in orasul Trebes, in sudul tarii, a declarat ministrul francez de interne pe Twitter. Se.

Luare de ostatici si focuri de arma intr-un supermarket din Franta. in urma incidentului trei persoane au decedat. Atacatorul pretinde ca este membru ISIS

Atac armat intr-un supermarket din sudul Frantei. Mai multe persoane au fost luate ostatice. Incidentul are loc in orasul Trebes, in sudul tarii, a declarat ministrul francez de interne pe Twitter. Se.

Un barbat a murit intr-un supermarket din Botosani

Un barbat a murit intr-un supermarket din Botosani, sub privirile ingrozite ale clientilor aflati la cumparaturi. Colegii sai au sunat la 112, insa medicii de la Ambulanta nu au mai reusit sa-l readuca la.

Luare de ostatici intr-un supermarket din Franta, actiune revendicata de Statul Islamic

Luare de ostatici intr-un supermarket din orasul Trebes sudul Frantei), atac revendicat de Statul Islmic, noteaza AFP, citand parchetul francez.

LIVE TEXTLuare de ostatici ntr-un supermarket din Franta, cel putin doi morti / Atacatorul spune ca lupta pentru Statul Islamic

Luare de ostatici intr-un supermarket din orasul Trebes sudul Frantei), atacatorul sustinind ca o face in numele Statului Islamic, noteaza AFP, citand parchetul francez. Un politist a fost ranit. ----------------13:51 Cel putin doua persoane au fost ucise, anunta surse apropiate dosarului, citate de AFP13. 38 Cel putin o persoana este decedata, a spus seful jandarmeriei AFP)13:30 Premierul francez edouard Philippe: Un barbat s-a inchis intr-un supermarket cu ostatici. Este o situatie serioasa. 13:26 Procurorii anti-terorism au deschis o ancheta13:24 Atacatorul tine ostatice opt persoane13:13 Potrivit unei surse apropiate dosarului, un politist a fost ranit prin impuscare la Carcassonne.

LIVE TEXT VIDEO Luare de ostatici ntr-un supermarket din Franta, cel putin doi morti / Atacatorul are un pistol si grenade si a strigat Allahu Akbar, o sa va omor pe toti / E a cerut eliberarea lui Salah Abdeslam

Cel putin doua persoane au fost ucise in cursul unei luari de ostatici, vineri, intr-un supermarket din sudul Frantei, de catre un barbat care si-a revendicat apartenenta la gruparea jihadista Stat Islamic, scrie AFP, care citeaza surse apropiate dosarului. 31 Barbatul care a luat ostatici a cerut eliberarea lui Salah Abdeslam14. 26 Vezi in articol marturia unei femeie din interiorul supermarketului14. 16 Primarul din Trebe, a afirmat ca atacatorul a intrat in magazin strigand Allahu Akbar, o sa va omor pe toti14. 08 Premierul Philippe: Operatiunea nu este incheiata. Toate informatiile pe care le avem ne fac sa credem ca este un act terorist14:05 Vezi in articol imagini de la locul luarii de ostatici14:04 Potrivit unui martor ocular, barbatul este inarmat cu cutite, un pistol si grenade. Le Figaro).

Delta Dunarii asteapta peste 2.000 de turisti de Paste, de patru ori mai multi ca in 2017

Delta Dunarii este una dintre destinatiile preferate de romani pentru petrecerea Pastelui. In perioada 6-9 aprilie sunt asteptati la hotelurile si pensiunile din Delta peste 2. 000 de turisti, de patru ori mai multi decat in anul 2017.

Letonia: Mai multi diplomati rusi vor fi expulzati, dupa otravirea fostului spion Skripal

Letonia a anuntat ca va expulza unul sau mai multi diplomati rusi, implicati in activitati de spionaj, dupa otravirea fostului spion Skripal. Unul sau mai multi rusi implicati in activitati de.

Iepuras de zapada inalt de peste doi metri, ridicat de mai multi adolescenti din Prahova - VIDEO

Profitand de zapada cazuta in ultimele ore si de faptul ca se apropie Pastele, mai multi adolescenti din localitatea Strejnic, judetul Prahova, au ridicat, vineri, un iepuras de zapada inalt de 2,5.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )