Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mai multi pocaiti din Targu-Jiu s-au botezat in sufragerie, intr-o piscina pentru copii - VIDEO

Antena3 Antena3,
Mai multi pocaiti din Targu-Jiu s-au botezat in sufragerie, intr-o piscina pentru copii - VIDEO

Un grup de pocaiti din Targu-Jiu s-au botezat in sufragerie, intr-o piscina pentru copii. Gestul lor sfideaza restrictiile impuse pentru prevenirea raspandirii coronvirusului. continuă pe Antena3

Mino Raiola a fost desemnat cea mai influenta persoana din fotbalul din Olanda

Impresarul Mino Raiola a fost desemnat cea mai influenta persoana din fotbal in Olanda, conform unui sondaj organizat de publicatia Voetbal International in randul jucatorilor, antrenrilor si conducatorilor.

Toti romanii cu card bancar trebuie sa stie asta. Schimbare fara precedent la cea mai mare banca din Romania

Inca din toamna lui 2019 e asteptata aceasta schimbare. Acum e oficiala si cea mai mare banca din Romania a facut pasul. Daca ai card bancar, indiferent de banca, vei putea plati cu.

CORONAVIRUS. Peste 700 de romani din strainatate au fost testati pozitiv cu COVID-19, iar 52 au decedat. Cei mai multi sunt in Italia

Creste numarul infectarilor cu noul coronavirus in randul romanilor aflati in strainatate. Grupul de Comunicare Strategica anunta ca pana marti, ora 13. 00, 709 de cetateni romani din diaspora au.

Tot mai multi romani lucreaza de acasa

Este la moda in Romania. Aproape 29% din totalul angajatilor participanti la un sondaj spun ca lucre.

Cele mai mici preturi din Romania: benzina, motorina si produse de la Auchan, Kaufland si alte magazine

Monitorul Preturilor a venit ca o solutie pentru clienti sa vada unde-s cele mai ieftine produse. Poti alege zona, orasul, dar si benzinarii. Acum, Consiliul Concurentei anunta cateva.

VIDEO Cum arata una dintre cele mai lungi creaturi din adancurile oceanelor

O expeditie cu un mic robot ce a coborat la mai bine de 4. 000 de metri in Oceanul Indian a scos la iveala mai multe specii spectaculoase, printre care si o creatura de forma unui vartej ce avea aproximativ 45 de metri lungime. Arata precum un OZN incredibil, spune, citat de New York Times, un cercetator de la Western Australian Museum.

Piata de PC-uri a avut unul dintre cele mai slabe trimestre din istorie

Vanzarile de PC-uri pe plan mondial au scazut cu 10% pe fondul problemelor de productie cauzate de pandemia de coronavirus in China, arata datele IDC si Gartner. Chiar daca cerere a fost, ea nu a putut fi egalata de oferta din piata, fiind probleme logistice dupa ce fabricile si-au suspendat productia un timp.

VIDEO Cea mai ascultata piesa din ultimul deceniu - Cum arata top 10

Piesa Happy, a lui Pharrell Williams, este cea mai ascultata in ultimul deceniu, potrivit rezultatelor unui top realizat de BBC Radio 2, iar podiumul este completat de Rolling in the Deep, a lui Adele, si Moves Like Jagger, a lui Maroon 5 si Christina Aguilera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )