Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mai multi romani au fost arestati in timp ce incercau sa treaca ilegal din Canada in Statele Unite

Antena3 Antena3,
Mai multi romani au fost arestati in timp ce incercau sa treaca ilegal din Canada in Statele Unite

Autoritatile americane au arestat zece imigranti romani care au incercat sa traverseze ilegal frontiera dintre Canada si Statele Unite. Politia de Frontiera din Statele Unite a depistat marti doua femei si. continuă pe Antena3

La Timisoara, ca in vestul salbatic! O asistenta, BATUTA CRUNT de mai multi ROMI in fata Spitalului de Urgenta

La Timisioara, ca-n codru! O asistenta medicala fost batuta crunt de mai multi romi, chiar in fata spitalului. Asistenta venea cu masina proprie la serviciu, iar in fata Spitalului Judetean din Timisoara.

Veste soc pentru romani: Se dau mai multi bani la PENSII daca aduci acest document!

Peste un milioni de romani primesc pensie sociala minima garantata - indemnizatie sociala pentru pensionari,numarul lor crescand cu 250. 000 fata de totalul inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut.

Turcia: 61 de militari au fost arestati in legatura cu tentativa de puci din 2016

Regimul Erdogan a mai arestat un grup de militari in legatura cu tentativa de puci din vara anului 2016, imputata fostului predicator musulman autoexilat in Statele Unite Fethullah Gulen.

Tot mai multi medici REFUZA avorturile: Spitalul de Urgenta din Vaslui urmeaza exemplul colegilor din Botosani! Motivul? CONSTIINTA...

Avorturile la cerere nu mai sunt facute de medicii de la Spitalul de Urgenta din Vaslui, care invoca motive religioase si de constiinta. Ginecologii efectueaza doar intreruperile de sarcina atunci cand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )