Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi romani infectati cu coronavirus la Berlin au plecat din carantina Avertismentul Ministerului roman de Externe

Hotnews Hotnews,
 Mai multi romani infectati cu coronavirus la Berlin au plecat din carantina Avertismentul Ministerului roman de Externe

12 romani angajati ai unei companii din Berlin au fost confirmati cu COVID-19, iar trei dintre ei au plecat din spatiul in care se aflau in carantina, anunta Ministerul roman de Externe, avertizand ca nerespectarea masurii carantinei poate fi sanctionata cu amenda sau cu inchisoare. continuă pe Hotnews

Mai multi romani diagnosticati cu Covid-19 in Germania au fugit din carantina. MAE ii anunta ca risca inchisoarea

Mai multi romani infectati cu coronavirus in Berlin au fugit din carantina. Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii anunta, intr-un comunicat de presa, ca risca inchisoarea.

Trei romani infectati cu coronavirus in Berlin au fugit din carantina. Ce risca acestia

12 romani, angajati ai unei companii din Berlin, au fost confirmati cu noul coronavirus, informeaza MAE. Trei dintre ei au parasit spatiul de carantinare, riscand chiar inchisoarea.

Ce se intampla cu cei 4.000 de romani bolnavi de COVID care au plecat din spital. Premierul Orban a facut anuntul

Statul ia masuri in cazul celor peste 4. 000 de romani bolnavi de COVID-19 care au plecat din spital la cerere sau nici nu au stat internati, odata cu intrarea in vigoare a noii legi a carantinei, a anuntat, marti, seful Guvernului.

Autoritatile din Grecia anunta ca 61 de romani sunt infectati cu coronavirus MAE transmite informatii despre 16 si ca unii au refuzat ca situatia lor sa fie comunicata autoritatilor de la Bucuresti

Autoritatile din Grecia anunta ca 61 de romani sunt infectati cu coronavirus. Ministerul Afacerilor Externe MAE) a intreprins masuri pentru a afla situatia tuturor turistilor romani din Grecia si transmite informatii despre 16 persoane. Institutia precizeaza ca unii romani au refuzat ca situatia lor sa fie comunicata autoritatilor de la Bucuresti.

La cat ajung cheltuielile de spitalizare pentru un bolnav de COVID-19. Multi romani nu si le-ar putea permite

Facturile emise de unitatile medicale pentru fiecare pacient internat cu noul coronavirus sunt uriase. Daca nu ar fi decontate de stat, multi romani nu si le-ar putea permite.

Smiley pune capat zvonurilor! Stiu mai multi oameni bolnavi de Covid. Ce dezvaluire uimitoare a facut artistul, dupa interviul Andreei Esca

Smiley a postat pe Facebook un amplu mesaj, dupa interviu dat de Andreea Esca, in care aceasta a spus ca a fost infectata cu noul coronavirus. Smiley spune ca stie multi oameni bolnavi de coronavirus si le reaminteste oamenilor ca boala exista si ca trebuie sa se protejeze. Smiley pune capat zvonurilor! Smiley le-a scris .

Tot mai multi pacienti cu Covid: La Timisoara se deschide si Spitalul CFR

La Timisoara se deschide si Spitalul CFR pentru pacientii infectati cu noul coronavirus, in conditiile numarului tot mai mare de pacienti diagnosticati cu SARS CoV-2, potrivit Mediafax.

Romani care au platit bani grei pentru un loc de munca in Germania, terorizati si bagati in spital de mafioti rusi: Ne-au amenintat ca ne zboara creierii daca nu ne ducem la munca

Din cauza saraciei din tara, din ce in ce mai multi romani accepta sa munceasca orice, oriunde si in orice conditii in vestul Europei. Asta s-a intamplat recent cu un grup de 15 romani din Sibiu, care au platit unei firme din Targu-Jiu, judetul Gorj, cate 450 de euro pentru a ajunge la munca in Germania. Ei au fost batuti si terorizati de rusi pentru a continua sa mearga la munca, desi nu au forme legale si nu au fost platiti.

Marcel Ciolacu cere demisterea sefei DSP Bucuresti: Ministrul Nelu Tataru sa ia urgent masuri la caminul de batrani pentru a nu avea si mai multi morti

Seful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere demiterea sefei Disrectiei de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, pe care o acuza de proasta gestionare a epidemiei de coronavirus. Ciolacu spune, totodata, ca sunt.

Mai multi medici din Rusia cad in mod misterios de la ferestre. Cum incearca regimul de la Kremlin sa scape de vocile care critica lupta autoritatilor cu pandemia de COVID-19

Rusia a devenit in scurt timp una dintre cele mai afectate tari de criza sanitara provocata de pandemia de coronavirus, cu peste 780. 000 de persoane infectate si peste 12. 000 de decese cauzate de COVID-19. in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )