Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mai multi suceveni suparati au oprit in trafic un TIR pentru ca soferul nu le-a adus pachetele din Italia

B1 B1,
Mai multi suceveni suparati au oprit in trafic un TIR pentru ca soferul nu le-a adus pachetele din Italia

Un TIR a fost blocat, luni, pe o strada din municipiul Suceava de catre mai multi oameni nemultumiti ca soferul nu le-a adus pachetele pe care si le-au trimis din Italia, relateaza Mediafax. continuă pe B1

TIR oprit in trafic de mai multi suceveni, suparati ca soferul nu le-a adus pachetele din ...

Mai multi suceveni nemultumiti ca nu le-au fost aduse pachetele pe care si le-au trimis din Italia au blocat, luni, in trafic, pe o strada din municipiul Suceava, un TIR cu care trebuiau sa le ajunga pachetele, scrie Mediafax. Potrivit Politiei Judetene Suceava, administratorul unei firme din comuna suceveana Fantanele ce se ocupa cu transportul intern si international de marfuri, a sesizat, luni, prin 112, ca in timp ce conducea un TIR al firmei a fost oprit pe strada Traian Vuia din .

Top: 10 orase in care turistii cheltuiesc cei mai multi bani in vacante

Shopping, vizite in locuri incarcate de cultura sau, pur si simplu, distractie. Pe toate acestea turistii cheltuiesc, mai mult sau mai putin, atunci cand merg in vacante. Wall-Street. ro iti prezinta topul oraselor in care turistii aloca cei mai multi.

Achizitie iminenta. Google vrea sa cumpere aplicatia de navigatie si trafic Waze pentru 1 MLD. $

Google este aproape de preluarea aplicatiei de navigatie si informatii privind traficul Waze, pentru mai mult de 1 miliard de dolari, a declarat pentru Wall Street Journal o sursa apropiata situatiei, transmite Mediafax.

Google va prelua aplicatia de navigatie si trafic Waze, pentru 1 miliard de dolari.

Google este aproape de preluarea aplicatiei de navigatie si informatii privind traficul Waze, pentru mai mult de 1 miliard de dolari, a declarat pentru Wall Street Journal o sursa apropiata situatiei, scrie Mediafax. Intelegerea ar putea fi anuntata in aceasta saptamana, a adaugat persoana citata. Anterior, surse apropiate situatiei afirmau ca printre companiile interesate de preluarea Waze s-ar numara Apple si Facebook. Contactati de WSJ, reprezentantii Google si Waze au refuzat sa .

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )