Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cu ce se mai ocupa elefantul rosu din camera vecina

Hotnews Hotnews,
 Cu ce se mai ocupa elefantul rosu din camera vecina

Aprilie 2019, undeva in nordul tarii, foarte aproape de granita Romaniei cu Ucraina. Un elicopter K26 zburand foarte jos, peste varfurile arborilor, patrunde in spatiul aerian al tarii dinspre Teresva si, inainte de a ajunge in apropierea Sapantei, arunca incarcatura de contrabanda si da sa se intoarca pe directia Bedevlia, dar aparatul de zbor nu ia suficienta altitudine si nu poate evita contactul cu liziera, prabusindu-se in cateva secunde intr-un zgomot infundat de mecanisme frante. Este inca noapte si, pentru ca a avut grija sa intre in Romania zburand sub plafonul de 100 de metri. continuă pe Hotnews

Mai mult de jumatate din europeni vad DESFIINTAREA UE ca pe un scenariu realist

Dezintegrarea Uniunii Europene in urmatorii 20 de ani este o ipoteza realista - asa crede mai mult de jumatate din electoratul din 11 state membre, printre care si Romania, arata sondajul de opinie realizat de.

Sondaj: Mai mult de jumatate din europeni cred ca UE se va destrama in 10-20 de ani

Dezintegrarea Uniunii Europene in urmatorii 20 de ani este o posibilitate realista in opinia a mai mult de jumatate din electoratul din 11 state membre, printre care si Romania, releva un sondaj de opinie realizat de YouGov si publicat miercuri de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )