Libnet.ro
UNICEF

19:30

MAI: Peste 760 de persoane au fost salvate din situatii de risc. S-a intervenit in 99 de localitati din 19 judete afectate de inundatii

Adevărul Adevărul,
MAI: Peste 760 de persoane au fost salvate din situatii de risc. S-a intervenit in 99 de localitati din 19 judete afectate de inundatii

Ultimul bilant transmis sambata seara de Ministerul Afacerilor Interne MAI) arata ca au fost inundate 255 de case, peste 530 de curti, 14 tronsoane de drum national, iar peste 760 de persoane au fost salvate de catre autoritati din situatii de risc. Pe parcursul zilei, echipajele de interventie au actionat in 99 de localitati din 19 judete. continuă pe Adevărul

Covasna: Peste 100 de persoane vor fi evacuate din cauza unei brese n digul de pe rul Trlung, pentru care a fost emis un cod rosu de inundatii

Peste 100 de persoane Lunca Marcusului, judetul Covasna, vor fi evacuate, sambata dimineata, dupa ce precipitatiile din ultima vreme au creat o bresa in dig, pe raul Tarlung, pentru care hidrologii au emis cod cosu de inundatii, transmite Mediafax.

VIDEO Inundatii masive n tara, aproape 100 de localitati afectate. Patru oameni au murit. Peste 760 de persoane au fost evacuate. Trafic afectat pe mai multe drumuri nationale si judetene UPDATE

Peste 760 de persoane au fost salvate sau evacuate din locuinte din cauza viiturilor, a anuntat sambata Ministerul de Interne. Patru oameni, insa, si-au pierdut viata. Conform MAI, sunt afectate de inundatii 99 de localitati din 19 judete, unde in sprijinul oamenilor intervin peste 20. 000 de pompieri, politisti si jandarmi. Hidrologii au emis mai multe avertizari de inundatii, inclusiv cod rosu, valabile pe bazine hidrografice din circa doua treimi de tara. 9 judete se afla sub avertizare cod portocaliu de ploi abundente, in timp ce pentru 19 judete meteorologii au emis cod galben. Arges: Un barbat care traversa calare raul Doamnei a murit dupa ce a fost luat de o viituraBrasov: Pod de cale ferata prabusit in raul Tarlung, din cauza unei viituri VIDEO)Imaginea zilei, din Teleorman: Localnicii stau pe banca privind cum pompierii scot apa din comuna FOTO in articol).

Peste 500 de persoane au fost evacuate

Peste 500 de persoane, dintre care 430 din comuna Farcasa din judetul Neamt, au fost evacuate din locuinte din cauza viiturilor. Conform Ministerului Afacerilor Interne MAI) sunt afectate de inundatii 72 de localitati din 16 judete, unde in sprijinul oamenilor intervin aproximativ 20. 000 de pompieri, politisti si jandarmi, relateaza News. ro.

MAI: Peste 500 de persoane evacuate in toata tara ca urmare a vremii nefavorabile

Peste 500 de persoane au fost evacuate preventiv ori s-au autoevacuat, fiind cazate in spatii ale administratiilor locale sau la rude si prieteni ca urmare a vremii nefavorabile, informeaza un comunicat de presa al MAI, potrivit Agerpres .

Un fost elev din Videle, despre Dancila: Parca o vad si acum intr-o rochita lasata putin peste genunchi si stransa pe talie. Era blonduta usor stangace! Despre Carmen Dan: Mergeam la cules de musetel!

Un fost elev din Videle, despre Dancila: Parca o vad si acum intr-o rochita lasata putin peste genunchi si stransa pe talie. Era blonduta, fasneata si era usor stangace Videle este un oras.

VIDEO Inundatii masive n tara, aproape 100 de localitati afectate. Trei persoane decedate, alta data disparuta. Peste 760 de oameni au fost evacuati. Trafic afectat pe mai multe drumuri nationale si judetene UPDATE

Peste 760 de persoane au fost salvate sau evacuate din locuinte din cauza viiturilor, a anuntat sambata Ministerul de Interne. Conform MAI, sunt afectate de inundatii 99 de localitati din 19 judete, unde in sprijinul oamenilor intervin peste 20. 000 de pompieri, politisti si jandarmi. Hidrologii au emis mai multe avertizari de inundatii, inclusiv cod rosu, valabile pe bazine hidrografice din circa doua treimi de tara. Noua judete se afla sub avertizare cod portocaliu de ploi abundente, in timp ce pentru 19 judete meteorologii au emis cod galben. Arges: Un barbat care traversa calare raul Doamnei a murit dupa ce a fost luat de o viituraVrancea: Una dintre cele doua persoane date disparute in urma viiturilor a fost gasita decedata / Botosani: O femeie de 81 de ani a murit dupa ce tavanul locuintei s-a prabusit peste eaBrasov: Pod de cale ferata prabusit in raul Tarlung, din cauza unei viituri VIDEO)Imaginea zilei, din Teleorman: Localnicii stau pe banca privind cum pompierii scot apa din comuna FOTO in articol).

VIDEO Inundatii masive n tara, aproape 100 de localitati afectate. Doua persoane decedate, alta data disparuta. Peste 760 de oameni au fost evacuati. Trafic afectat pe mai multe drumuri nationale si judetene UPDATE

Peste 760 de persoane au fost evacuate din locuinte din cauza viiturilor, a anuntat sambata Ministerul de Interne. Conform MAI, sunt afectate de inundatii 99 de localitati din 19 judete, unde in sprijinul oamenilor intervin peste 20. 000 de pompieri, politisti si jandarmi. Hidrologii au emis mai multe avertizari de inundatii, inclusiv cod rosu, valabile pe bazine hidrografice din circa doua treimi de tara. Noua judete se afla sub avertizare cod portocaliu de ploi abundente, in timp ce pentru 19 judete meteorologii au emis cod galben. 05 - Vrancea: Una dintre cele doua persoane date disparute in urma viiturilor a fost gasita decedataUPDATE 17. 44 - Brasov: Pod de cale ferata prabusit in raul Tarlung, din cauza unei viituri VIDEO).

Bilant IGSU: Sute de curti, case, anexe si subsoluri au fost inundate; 14 persoane surprinse de ape au fost salvate

Ploile torentiale au creat probleme in douazeci de judete si in Bucuresti, apa inundand sute de curti, case, anexe si subsoluri. Zeci de copaci au fost doborati de vant, iar pompierii au intervenit pentru degajarea lor. 14 persoane surprinse de ape au fost salvate, iar un adolescent lovit de fulger a murit, anunta reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Perchezitii in mai multe judete, la persoane suspectate de furturi din sedii de firme

Politistii fac miercuri perchezitii in mai multe judete, la locuintele unor persoane suspectate de furturi din sediile unor firme, prejudiciul fiind estimat la peste 50. 000 de lei.

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia intrerupta sau ingreunata

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia rutiera intrerupta sau se circula cu dificultate din cauza inundatiilor, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, potrivit Agerpres .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )