Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mai poate Wall Street sa ignore piata muncii si noile credite subprime din Statele Unite?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai poate Wall Street sa ignore piata muncii si noile credite subprime din Statele Unite?

Pietele internationale au asteptat nerabdatoare raportul oficial privind situatia pietei muncii din Statele Unite in august 2014. Asteptarile indicau peste 200 de mii de noi locuri de munca si confirmarea tendintei pe care se bazeaza Federal Reserve in deciziile de politica monetara. Dar BLS Bureau of Labor Statistics) a dezamagit. Doar 142 de mii de locuri de munca au fost create, majoritatea in sectorul serviciilor. continuă pe Ziarul Bursa

Wall-Street 360 ia startul: prima serie de emisiuni, dedicata antreprenoriatului

Wall-Street. ro va lansa pe 15 septembrie proiectul TV Wall-Street 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, timp de 45 de minute, invitatii WALL-STREET 360 vor aborda din diverse unghiuri subiecte fierbinti din.

Pulsul pe piata muncii: 14% dintre companii vor sa angajeze, 13% planuiesc reduceri de personal

Procentul companiilor care vor sa faca noi anagjari in ultimul trimestru al anului, de 14%, este aproape egal cu al celor care au in plan reduceri de personal. Cele mai multe oportunitati de angajare sunt in finante, asigurari si imobiliare, arata.

Romania, corigenta lumii la sase materii. Infrastructura, regimul de impozitare si relatiile de munca sunt domeniile in care stam cel mai rau

Povara fiscala ce apasa pe investitii si pe piata muncii, incapacitatea de a pastra talentele, starea infrastructurii si cooperarea insuficienta dintre sefi si subalterni plaseaza tara noastra pe cele mai joase pozitii intr-un top mondial intocmit pe.

Tot ce e important pentru managerii soferi: subiectele saptamanii in industria auto

Wall-Street. ro prezinta cele mai importante subiecte din industria auto in saptamana 1-7 septembrie, precum noutati in infrastructura, cifre care misca piata, dar si schimbari pe plan international.

Vanzarile de masini de lux, cu 60% mai mari in Europa pana in 2017

Piata automobilelor de lux din Europa va creste substantial in urmatorii doi ani, vanzarile prognozate de masini care costa peste 100. 000 de euro fiind de 21. 000 de unitati in 2017, in urcare cu 60% fata de nivelul de 13. 000 de unitati atins anul.

Biletul de intrare in agricultura: ce afaceri poti cumpara la pretul unei garsoniere

Cu doar 30. 000 de euro iti poti asigura intrarea in agricultura ca proprietar al unei ferme, o afacere catre care migreaza tot mai multi investitori in ultimii ani. ro va propune o selectie a celor mai bune oferte de ferme pe care le puteti.

Vanezi o cariera in banci? Pozitiile pe care te poti angaja acum daca vrei sa lucrezi in banking

Domeniul bancar, al doilea domeniu in care angajatii sunt platiti cel mai bine dupa IT, pune la dispozitia romanilor zeci de joburi. Wall-Street. ro iti prezinta ce posturi sunt disponibile acum la BCR, cea mai mare banca din tara, ING si alte.

Retorica de pe Wall Street se schimba si un adevar trist iese la iveala

Analistii si bancherii de pe Wall Street incep sa vorbeasca transant despre o iminenta cadere a preturilor, iar o parte dintre acestia nu se feresc sa dea o dimensiune concreta a prabusirii: minus 20%.

Noile modele iPhone ar putea contribui mai mult la cresterea economiei Taiwanului decat a celei americane

Lansarea noilor modele iPhone ar putea contribui mai mult la cresterea economiei Taiwanului decat a celei americane, cel putin asta sustin analistii din piata.

Producator de prefabricate: Este un val pozitiv pentru intreaga piata. Proiectele private sustin industria

Piata producatorilor de prefabricate da usoare semne de revenire, mai ales datorita proiectelor private derulate in aceasta perioada care au adus cresteri pentru majoritatea jucatorilor din industrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )