Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mai putin de 60.000 de copii in protectie speciala, pentru prima data in ultimii 25 de ani

România Liberă România Liberă,
Mai putin de 60.000 de copii in protectie speciala, pentru prima data in ultimii 25 de ani

Pentru prima data in ultimii 25 de ani, numarul de copii aflati intr-o masura de protectie speciala a scazut sub 60. 000 in Romania, a declarat duminica, presedintele FONPC, Bogdan Simion. continuă pe România Liberă

Grecia: Ministrul adjunct pentru Infrastructura si Transporturi a demisionat la mai putin de 24 de ore de la numirea in functie, din cauza unor comentarii antisemite si homofobe

Ministrul adjunct pentru Infrastructura si Transporturi din cadrul noului Executiv de la Atena a demisionat la mai putin de 24 de ore de la numirea in functie, din cauza unor comentarii antisemite si homofobe pe.

Razboiul din Siria deschide pentru prima data Seiful Apocalipsei ce contine specii de plante cu scopul conservarii lor

Banca Mondiala de Seminte Svalbard sau Seiful Apocalipsei, cum a fost numita, ce contine specii de plante pe cale de disparitie cu scopul conservarii lor, a fost pentru prima data deschisa din cauza razboiului.

Razboiul din Siria deschide pentru prima data Seiful Apocalipsei ce contine specii de plante destinate refacerii ecosistemelor in cazul unor catastrofe naturale

Banca Mondiala de Seminte Svalbard sau Seiful Apocalipsei, cum a fost numita, ce contine specii de plante pe cale de disparitie cu scopul conservarii lor, a fost pentru prima data deschisa din cauza razboiului.

Actorii Leighton Meester si Adam Brody au devenit parinti pentru prima oara

Actorii Leighton Meester si Adam Brody au devenit parinti pentru prima oara. inca nu se stie care este sexul copilului vedetelor de la Hollywood, scrie publicatia online harpersbazaar. com.

Orheienii platesc mai putin pe apa. Apa-Canal Orhei a redus pierderile si compenseaza 50% din tarif

Locuitorii orasului Orhei au primit facturile la apa potabila pentru luna august cu sume de plata mai mici comparativ cu lunile precedente, datorita faptului ca Regia Apa Canal-Orhei a diminuat cheltuielile in urma pierderilor si chiar compenseaza 50% din valoarea tarifelor.

Radu Banciu: Este pentru prima data in istorie cand niste oameni care migreaza au sansa sa aleaga intre 28 de state (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre refugiatii care isi doresc sa ajunga in tarile Europei Occidentale in cautarea unei vieti mai bune. Mi-a placut si.

Hackerii nu mai au nevoie de cardul tau pentru a scoate bani din cont de la bancomat

Pana acum, hotii din bancomate recurgeau la fel de fel de smecherii hardware pentru a-ti fura banii de pe cardu. Ei trebuiau sa creeze clone ale cardurilor tale pentru a-ti putea accesa economiile, dar acum au descoperit o metoda mult mai usoara. Daca nu modificau bancomatele pentru a-ti clona cardurile, incercau sa fure detaliile de [] Hackerii nu mai au nevoie de cardul tau pentru a scoate bani din cont de la bancomat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2082 seconds )