Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mai putin de o luna pana la inceperea scolii. Ce propun medicii de familie: Programul Cornul si laptele sa fie transformat in Masca si dezinfectantul

Hotnews Hotnews,
 Mai putin de o luna pana la inceperea scolii. Ce propun medicii de familie: Programul Cornul si laptele sa fie transformat in Masca si dezinfectantul

Inceperea anului scolar implica si o intensa activitate birocratica medicala - se cer avize, scutiri, adeverinte, dosare medicale si se aglomereaza activitatea la cabinete pentru obtinerea acestor acte medicale, spun medicii de familie, care fac mai multe propuneri pentru deschiderea scolilor, in contextul pandemiei de COVID-19. Potrivit acestora, programul Cornul si laptele ar putea fi transformat in Masca si dezinfectantul, iar statul ar trebui sa introduca gratuitate pentru vaccinarea antigripala a copiilor din colectivitatile scolare. continuă pe Hotnews

Mai putin de o luna pana la inceperea scolii: Elevii, indignati de declaratiile evazive ale autoritatilor

Reprezentantii Consiliului National al Elevilor se declara indignati de declaratiile evazive si incerte ale autoritatilor, cu mai putin de o luna inainte de inceperea noului an scolar. Ei cer guvernantilor sa ia o decizie ferma, bazata pe o consultare reala cu toti actorii implicati si racordata la nevoile de baza ale elevilor - educatia si sanatatea.

Ministerul Sanatatii a publicat masurile pentru inceperea scolii

Ministerul Sanatatii a publicat, in aceasta noapte, masurile pentru inceperea scolii, respectiv proiectul de ordin de ministru care contine masurile propuse impreuna cu Ministerul Sanatatii, in contextul pandemiei de coronavirus.

Ministerul Sanatatii a publicat proiectul cu masurile sanitare si de protectie necesare pentru inceperea scolii

Ministerul Sanatatii a publicat marti seara noapteaproiectulde ordin de ministrucare contine masurile care ar putea fi luate pentru inceperea scolii in siguranta de pe 14 septembrie. Potrivit.

Medicul Virgil Musta, ce inseamna inceperea scolii in plina pandemie: Este bine ca elevii sa revina la scoala, dar...

Virgil Musta, doctor la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a vorbit despre ce inseamna inceperea scolii in pandemie si despre masurile suplimentare care ar trebui sa fie luate in cazul in care cursurile se reiau incepand cu 14 septembrie.

Cati bani au dat romanii pe testele covid in mai putin de 30 de zile. Clinicile private s-au imbogatit

Odata cu deschiderea listelor pentru testele de depistare a COVID-19, clinicile private au adaugat sume considerabile la buget. Asta pentru ca in 30 de zile romanii au facut nu mai putin de 192. 000 de teste la cerere, asta insemnand un venit urias pentru unitatile medicale. Cati bani au cheltuit romanii pentru a afla daca au .

Cele 13 masuri propuse de doctorul Musta pentru inceperea scolii. Tot ce trebuie sa faca parintii si profesorii

Medicul timisorean Virgil Musta a explicat ca e foarte important ca din toamna elevii sa revina la scoala. Doctorul Musta a prezentat un set de masuri care ar trebui luate pentru ca orele sa se desfasoare in conditii de siguranta si riscurile de infectie sa fie cat mai mici.

Un asteroid a trecut la mai putin de 3.000 de km de Pamant, cel mai apropiat depistat vreodata, iar astronomii n-aveau idee de existenta sa

Un asteroid de dimensiunea unei masini a trecut la 2. 950 de kilometri de Pamant duminica, cel mai apropiat inregistrat vreodata potrivit vanatorilor de asteroizi si catalogului creat de Observatorul Astronomic Sormano din Italia, relateaza Business Insider.

Zeci de mii de romani au pensii mai mari de 5.000 de lei. Mai putin de 7.000 sunt pensii speciale

Romania are 15 categorii de pensii din punct de vedere al cuantumului pensiei aflate in plata, dupa cum reiese din datele analizate de Adevarul, mai mult de 1 milion de persoane avand pensii mai mici de 700 de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )