Libnet.ro
UNICEF

20:45

Au mai ramas doar doua zile pana la Gala Premiilor Oscar - VIDEO

Antena3 Antena3,
Au mai ramas doar doua zile pana la Gala Premiilor Oscar - VIDEO

Au mai ramas doar doua zile pana la cel mai mare eveniment din lumea cinematografiei. Gala Oscarurilor nu va avea in mod oficial o gazda, dar presa speculeaza ca ceremonia va fi moderata de actrita Whoopi. continuă pe Antena3

Utile: Dinti mai albi n doar 30 de zile, doar cu ingrediente naturale; Radioterapie - 5 lucruri pe care bolnavii de cancer trebuie sa le stie; 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre cancerul ovarian

Tratament cu cafea te ajuta sa ai un par stralucitor. Cafeaua nu este doar gustoasa si face adevarate minuni dimineata, ci are. Sistemul limfatic distruge virusurile si elimina toxinele din organism. Ce sa faci ca sa functioneze la capacitate maxima? Sistemul limfatic ajuta la.

Dinti mai albi in doar 30 de zile, doar cu ingrediente naturale

Cu totii ne dorim sa avem o dantura impecabila, insa oricat de des si de corect s-ar efectua periajul, apar pete inestetice si nuantele de galben cauzate de consumul de alimente inchise la culoare.

Vlad Plahotniuc, acuzat ca ar fi scos ilegal din Rusia aproximativ 560 de milioane de dolari / Acuzatiile, lansate de Rusia cu doua zile naintea alegerilor din Republica Moldova

Controversatul lider al Partidului Democrat din Republica Moldova, Vladimir Plahotniuc, este acuzat de Ministerul rus de interne ca, alaturi de un om de afaceri, ar fi constituit o grupare de crima organizata si ar fi retras fraudulos din banci din Rusia aproximativ 560 milioane dolari, scrie Unimedia. Anuntul autoritatilor ruse vine cu doua zile inainte de alegerile parlamentare din Republica Moldova.

Nadia Comaneci, tinuta spectaculoasa la gala premiilor Laureus! Ce rochie a purtat marea campioana la Monte Carlo

Nadia Comaneci a fost prezenta aseara la decernarea premiilor Laureus, numite neoficial Oscarurile din sportul mondial.

OSCAR 2019. Cine sunt castigatorii la casele de pariuri

Mai sunt doar doua zile pana la decernarea premilor Oscar, iar cea de-a 91 editie se anunta plina de surprize. Casele de pariuri s-au inghesuit sa isi anunte cotele.

VIDEO MAI din Federatia Rusa a deschis un dosar penal pe numele lui Vlad Plahotniuc. PDM: Este o interventie abuziva a Rusiei in alegerile din Moldova

Cu doar doua zile inainte de alegerile parlamentare de la Chisinau, Ministerul de Interne al Federatiei Ruse a anuntat vineri, 22 februarie, ca a deschis un dosar penal pe numele liderului PDM, Vlad Plahotniuc, pentru organizarea unei grupari criminale specializate in operatiuni valutare ilegale in proportii deosebit de mari.

Liverpool si Bayern zgarcite cu fotbalul. Doar doua suturi pe poarta in 90 de minute!

Doua dintre cele mai ofensive echipe din fotbalul european au oferit, marti seara, o lectie despre cum sa-ti anihilezi mai bine adversarul intr-un joc de o prudenta maxima.

Criza sanatatii din Venezuela: Spitalelor nu le-a mai ramas nimic

Pe masura ce criza umanitara se accentueaza in Venezuela, tot mai multi oameni aleg sa paraseasca tara. De-a lungul granitei cu Columbia, serviciile de ajutor medical sunt aproape de limita posibilitatilor, transmite DW.

TRAGEDIE CUMPLITA in SHOWBIZ! O CELEBRA ACTRITA din Romania a aflat ca mai are DOAR UN AN de TRAIT! S-a aflat DIAGNOSTICUL

Anca Sigartau a trecut prin cele mai grele momente din viata ei in urma cu cativa ani! A vazut moartea cu ochii! Putina lume stie ca indragita actrita a fost grav bolnava.

Bebelus mort dupa ce nu a mai fost schimbat doua saptamani: mama a primit inchisoare pe viata

O femeie din localitatea New Hampton, Iowa, a primit pedeapsa cu inchisoare pe viata dupa ce si-a lasat copilul nou nascut sa moara in chinuri. Dependenta de droguri, aceasta nu si-a mai ingrijit copilul timp de doua saptamani, micutul decedand din cauza malnutritiei, deshidratarii si infectie cu E. coli.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )