Libnet.ro
UNICEF

08:00

Au mai ramas zece zile in care poate fi schimbat medicul de familie

Adevărul Adevărul,
Au mai ramas zece zile in care poate fi schimbat medicul de familie

Au mai ramas zece zile pana la expirarea perioadei in care persoanele asigurate si neasigurate isi pot schimba medicul de familie si institutia medicala primara. Doritorii urmeaza sa depuna si sa inregistreze cererea in institutia aleasa, cu indicarea datelor de contact, inclusiv numerele de telefon mobil si fix, adresa de e-mail. continuă pe Adevărul

Care este cea mai simpla metoda prin care poate fi accesata o asigurare de viata? Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life, si Calin Rangu, Director-Directia Protectia Consumatorilor la ASF, discuta online cu cititorii, luni de la ora 14.00

Asigurarea de viata ar trebui considerata un drept fundamental de care ar trebui sa beneficieze toti romanii. Cu toate acestea, perceptia romanilor asupra asigurarilor de viata este ca sunt prea scumpe si greu accesibilie. Informatii despre beneficiile si modul in care poti achizitiona simplu o asigurare de viata patrund cu greu in toate arterele tarii, unde majoritatea romanilor raman fara sprijin in fata unui eveniment neprevazut. Afla de la Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life si Calin Rangu, Director - Directia Protectia Consumatorilor, ASF, cum functioneaza vanzarile de asigurari de viata prin telefon, cum raspund nevoilor noastre, ce drepturi avem din perspectiva consumatorilor si care sunt principalele beneficii pe care le au clientii, intr-o discutie online care va avea loc luni de la ora 14.

Satul de nepasarea autoritatilor: Un timisorean a postat pe internet mai multe imagini in care se poate observa cum a prins niste hoti de buzunare (VIDEO)

Urmarire ca-n filme pe strazile din viitoarea Capitala europeana. Un timisorean, satul de nepasarea autoritatilor, a decis sa-si faca singur dreptate. Barbatul a postat pe internet mai multe imagini.

Proiectul unui eurodeputat roman care poate influenta deciziile UE

Laboratorul de Inovare pentru Politici Publice este un proiect-pilot propus de eurodeputatul Siegfried Muresan PMP) in cadrul proiectului de buget al Uniunii Europene pentru 2016 si care a fost aprobat de Parlamentul European in luna octombrie 2015.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2581 seconds )