Libnet.ro
UNICEF

12:30

1 Mai Sarbatoresc: Ziua Muncii sarbatorita la Antena 3

Antena3 Antena3,
1 Mai Sarbatoresc: Ziua Muncii sarbatorita la Antena 3

Sub sloganul1 Mai muncitoresc devine 1 Mai sarbatoresc, Antena 3 v-a pregatit pentru 1 Mai un program maraton de sarbatoare. Antena 3 sarbatoreste 1 Mai la sediul Jandarmeriei, iar. continuă pe Antena3

1 Mai Sarbatoresc: Ziua Muncii sarbatorita la Antena 3

Sub sloganul1 Mai muncitoresc devine 1 Mai sarbatoresc, Antena 3 v-a pregatit pentru 1 Mai un program maraton de sarbatoare. Antena 3 sarbatoreste 1 Mai la sediul Jandarmeriei, iar.

Ziua Muncii, sarbatorita de Google printr-un Doodle special: desenul de 1 mai

Ziua Muncii se sarbatoreste pe 1 mai, iar Google a pregatit un Doodle special pentru aceasta ocazie. Ziua Muncii este reprezentata printr-un desen pe prima pagina a motorului de cautare. Ziua Muncii a plecat de la o revolta a muncitorilor americani. in 1872, o suta de mii de persoane protestau in strada, in New York.

Ziua muncii, sarbatorita in tara si nu numai

Este 1 Mai, Ziua muncii, zi de mare sarbatoare. Aproape toata lumea este libera si are un program special. Unii la munte, altii la mare sau la iarba verde, la gratar. Distractia in Vama Veche Ca.

VIDEO Ziua muncii, sarbatorita de mii de buzoieni cu mici, bere, joc si voie buna

Mii de oameni au populat, de 1 Mai, pajistile din zona de deal a Buzaului, dotati cu gratare, pungi cu carne de mici si pofta de lenevit. Au incins hore, au cantat si au batut mingea, de dimineata si pana aproape de apusul soarelui. Din decor nu au lipsit nici lautarii, care au au profitat de generozitatea petrecaretilor.

Traditii si superstitii de 1 Mai! Ce sa faci de Ziua Muncii ca sa ai noroc si bani

Ziua MUNCII si Sarbatoarea Armindeni. La 1 Mai romanii sarbatoresc Armindenul, simbol al vegetatiei care proteja recoltele si animalele. Intraditia populara, acestei zile i se mai spune.

Reduceri eMAG: Oferte de Ziua Muncii, ultima zi de eMAG Crazy Days

E 1 mai, adica Ziua Muncii, dar e si ultima zi de eMAG Crazy Days, insemnand ca eMAG are reduceri si oferte la toata gama de produse. Daca nu esti la mare sau la munte, la gratar sau la picnic, poate vrei sa te distrezi printr-o sesiune de shopping. eMAG Crazy Days a insemnat o [].

Ziua Muncii. Google celebreaza 1 Mai - Ziua Muncii cu un Doodle special. Ce semnifica

Ziua Muncii este celebrata luni de Google cu un Doodle Special. Unii dintre noi ne mai amintim cum era sarbatorita Ziua Muncii pe vremea comunismului. 1 Mai Ziua Muncii era sarbatoarea traditionala a.

Ziua Muncii. Ce mai inseamna acum Ziua Muncii si ce insemna odinioara

Ziua Muncii. Google sarbatoreste Ziua Muncii cu un Google Doodle special. Daca astazi Ziua Muncii mai inseamna prea putin, odinioara ea era o sarbatoare importanta. Sarbatoreste asadar, Ziua.

Ziua Muncii in presa vremii. Ce scriau ziarele istorice despre Ziua Muncii

Ziua Muncii. Google sarbatoreste Ziua Muncii cu un Doodle cu totul si cu totul special. La inceputul secolului trecut, Ziua Muncii nu insemna foarte mult, dar ulterior aceasta a devenit o adevarata.

Proteste violente la Paris de Ziua Muncii. Fortele de ordine intervin cu gaze lacrimogene

Ziua Muncii. Mii de oameni au iesit in strada la Paris de Ziua Muncii. Protestele au degenerat rapid in violente, iar fortele de ordine au fost nevoite sa raspunda cu gaze lacrimogene. Vom.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )