Libnet.ro
UNICEF

10:45

NU se mai SCHIMBA ORA?! ANUNT IMPORTANT pentru TOTI ROMANII! Decizia a fost DEJA LUATA

B1 B1,
NU se mai SCHIMBA ORA?! ANUNT IMPORTANT pentru TOTI ROMANII! Decizia a fost DEJA LUATA

Se mai schimba sau nu ora, la finalul lunii octombrie? Este intrebarea pe care multi romani si-o pun. continuă pe B1

DECIZIA MOMENTULUI! Se mai SCHIMBA ORA la finalul lunii?! Toti ROMANII asteptau VESTEA

S-a aflat! Desi multa lume e afectata de schimbarea orei, la finalul acestei luni vom trece la ora de iarna.

Metrorex, anunt important pentru soferi: Trafic deviat prin incinta santierului de la Academia Militara din Capitala pentru lucrari

Traficul rutier de la intersectia Razoare va fi deviat, sambata, incepand cu ora 10:00, prin incinta santierului din zona unde au loc lucrarile la statia de metrou Academia Militara, informeaza Metrorex,.

BCR opreste sistemul de carduri. Anunt important pentru clienti

Banca Comerciala Romanaopreste sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri, in noaptea de vineri spre sambata, 18-19 octombrie 2019, potrivit unui comunicat al bancii. Astfel, in.

Ora de varaiarna: efecte negative si beneficii.De cand nu se vamai schimba ora

La sfarsitul saptamanii viitoare, in noaptea de 26 spre 27 octombrie, Romania trece pentru antepenultima oara la ora de iarna. Mai exact, ora 04. 00 va deveni ora 03. 00 si, desi vom dormi mai mult, organismul uman va resimti din plin aceasta trecere.

SE SCHIMBA ORA. Romani, mare atentie! Cand TRECEM LA ORA DE IARNA

Mai este putin pana cand romanii trec la ora de iarna! LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! RUGACIUNI PENTRU LIDIA BUBLE! RAZVAN SIMION E DEVASTAT! CANTAREATA NU MAI POATE SA in ultimul weekend.

GATA, S-A DECIS! NU se mai schimba ORA?! Vestea pe care o astepta intreaga Romanie

Romanii vor dormi, de la finalul lunii octombrie, cu o ora mai mult. RUGACIUNI PENTRU HORIAN MOCULESCU! ANUNTUL MORTII A FOST iN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE Astfel, in noaptea de 26 spre 27.

Ministrul Sanatatii, anunt important despre amanarea rezidentiatului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, la Iasi, ca nu stie cand va fi organizat examenul de rezidentiat, desi propunerea este pentru 8 decembrie. imi este greu sa va spun in acest.

Presedintele invita toti romanii la lectura, printr-un joc inedit. Klaus Iohannis: Hai sa readucem Romania printre marile culturi ale Europei, cele care citesc (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, miercuri, un apel catre cetatenii Romaniei, invitandu-i sa citeasca mai mult, pentru ca statisticile de moment plaseaza romanii pe ultima treapta a Europei la nivel de c.

OPINII Scutire de impozit pe venit pana la un salariu minim pentru toti angajatii

De ceva timp si-a facut loc in spatiul public o propunere ce a venit din zona opozitiei politice si care vizeaza scutirea de impozit pe venit a tuturor salariatilor ce realizeaza venituri pana la nivelul unui salariu minim brut in economie, cat si scutirea de impozit pentru partea din venitul salariatilor egala cu un salariu minim brut pe economie, indiferent de nivelul salariului.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )