Libnet.ro
UNICEF

01:05

NU mai sunt bani pentru CULTURA: S-a pus lacatul pe cea mai veche cula-muzeu din Romania (FOTO)

B1 B1,
NU mai sunt bani pentru CULTURA: S-a pus lacatul pe cea mai veche cula-muzeu din Romania (FOTO)

Cea mai veche cula din Romania, cula Greceanu, de la Maldaresti, judetul Valcea, a fost scoasa la vanzare. Cula, ridicata pe vremea lui Mihai Viteazul, se vinde pentru 400. 000 de euro, dar autoritatile. continuă pe B1

Anunt fara precedent al autoritatilor: NU mai sunt bani de pensii! Pana cand se mai fac platile

Guvernul Romaniei vrea sa mearga mai departe cu legea pensiilor, o lege foarte importanta desi cuprinde multe aspecte care nu sunt in favoarea cetatenilor si desi nu mai sunt bani de pensii, a declarat,.

Dan Dungaciu: Alegerile generale de peste Prut sunt esentiale pentru Romania; este o responsabilitate pe care n-am mai avut-o de multa vreme

Prof. univ. Dan Dungaciu, directorul Institutului de Relatii Internationale din Academia Romana, a explicat, marti, ca alegerile generale din Republica Moldova sunt esentiale pentru Romania, in conditiile in.

E lege! Guvernul a decis: Se dau bani pentru mii de romani: Care sunt conditiile

Guvernul a promulgat proiectul pentru modificarea Legii Educatiei, prin care consiliile locale sunt obligate sa acorde burse elevilor in anul 2019. De aceste burse pot beneficia elevii din invatamantul.

Nu mai sunt sperante ca fotbalistul Sala sa fie n viata, afirma un responsabil al operatiunilor de cautare

Un responsabil al operatiunilor de cautare a avionului in care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala a afirmat ca nu sunt sperante ca jucatorul sa fie in viata, relateaza BBC.

Colliers: Cele mai importante predictii pentru 2019 pe piata imobiliara din Romania

Compania de consultanta imobiliara Colliers International estimeaza ca in 2019 vor fi livrati peste 350. 000 de mp de birouri, iar valoarea totala a tranzactiilor ar putea trece de un miliard de euro. Pe segmentul de industrial si logistica, sunt.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )