Libnet.ro
UNICEF

08:32

Mai sunt doar 3.000 de abonamente din categoriile General Acces si VIP la Untold. Unde mai gasiti locuri de cazare

Adevărul Adevărul,
Mai sunt doar 3.000 de abonamente din categoriile General Acces si VIP la Untold. Unde mai gasiti locuri de cazare

Dupa ce a participat la prima editie, artistul britanic John Newman revine la Untold. Peste 200 de artisti vor urca pe scenele festivalului care debuteaza pe 3 august si mai sunt doar 3. 000 de abonamente General Acces si VIP. De azi, 24 iulie, se gasesc si bilete de o zi. continuă pe Adevărul

Neacsu: Victor Ponta si Catalin Ivan nu mai sunt membri PSD, nu se mai afla in baza de date; Grindeanu inca se regaseste in baza de date a partidului/ Ivan: Ii cer sa faca publica baza de date, cine stie cati am mai disparut?!

Secretarul general al PSD Marian Neacsu a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent National, ca deputatul Victor Ponta si europarlamentarul Catalin Ivan nu mai sunt membri PSD si nici nu se mai afla in baza de date a partidului. In ceea ce il priveste pe fostul premier Sorin Grindeanu, acesta, desi a fost exclus de Comitetul Executiv al PSD, inca se afla in baza de date, intrucat radierea se face de catre organizatia Timis din care face parte Grindeanu. Catalin Ivan a reactionat pe Facebook, afirmand ca are dovada ca era membru din 11 octombrie 2015, cand baza de date a fost trimisa de Neacsu la toate organizatiile pentru a vota pentru presedintele de partid.

Anunt dupa BPN-ul PSD: Sorin Grindeanu, Victor Ponta si Catalin Ivan nu mai sunt membri ai partidului (VIDEO)

Luni a avut loc primul Birou Permament National al PSD din ultimele 10 luni. La aceasta sedinta nu a participa Liviu Dragnea, care este in vacanta in Grecia, ci a fost condus de secretarul general al pa.

Medicii au operat-o de urgenta si i-au scos copilul. Cateva ore mai tarziu, bebelusul era pus din nou in burta mamei. Motivul este extrem de dureros (FOTO)

Tocmai aflase ca asteapta un baietel sanatos impreuna cu iubitul ei si se gandise deja si la un nume, dar dupa doar cateva ore, Scarlett Holyoake, 18 ani, se prabusea in fata.

Seful PSD a convocat Biroul Permanent National, dar nu va participa la sedinta, din cauza ca este in concediu. Marian Neacsu: Ponta si Ivan nu mai sunt membri de partid

Biroul Permanent National al PSD se reuneste, luni, de la ora 12. 00, pentru prima data dupa mai bine de 10 luni.

Seful PSD a convocat Biroul Permanent National, dar nu a participat la sedinta, din cauza ca este in concediu. Marian Neacsu: Ponta si Ivan nu mai sunt membri de partid

Biroul Permanent National al PSD se reuneste, luni, de la ora 12. 00, pentru prima data dupa mai bine de 10 luni.

Trebuie sa constientizam ca Romania are cel mai vechi stoc de locuinte din UE

Cladirile au o influenta critica asupra sigurantei si sanatatii oamenilor, iar datele Eurostat arata ca tara noastra are cel mai vechi stoc de locuinte din Uniunea Europeana UE), existand blocuri de locuinte unde nu s-a efectuat nici un fel de lucrare de reparatii in ultimii 20-30 de ani, a declarat presedintele BCR Banca pentru Locuinte, Lucian Anghel, in cadrul unui comunicat publicat joi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )