Libnet.ro
UNICEF

12:15

Nu mai sunt tichete de vacanta pentru bugetari, dupa comanda primului turist al tarii

România Liberă România Liberă,
Nu mai sunt tichete de vacanta pentru bugetari, dupa comanda primului turist al tarii

Guvernul Florin Citu a anuntat ca nu se vor mai tipari tichete de vacanta pentru angajatii din secto. continuă pe România Liberă

Anamaria Prodan, declaratii soante: Nu mai sunt cu Reghecampf si sunt cu cutare!

Anamaria Prodan a surprins cu cateva declaratii recente. Ce a spus celebra impresara si cum a inchis gura criticilor care o au deja de ani buni subiect pricipal? De unde crede vedeta ca a plecat totul? Anamaria Prodan, declaratii socante. Cum a inchis gura carcotasilor? Anamaria Prodan vine cu cateva declaratii acide despre subiectul care .

Lovitura dura pentru Sanatate, dupa ce spitalele Romaniei au ars. Unde li se va duce bugetul

Anul 2021 vine cu surprize, mai ales in ceea ce privesc banii alocati la ministere. in plina criza te-ai fi gandit ca se vor aloca ceva mai multi bani la Ministerul Sanatatii. Numai ca surpriza a fost mare atunci cand s-a constatat ca i s-au alocat cu 11% mai putin decat in anii trecuti. Mai .

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni, a anuntat intr-o postare pe Facebook reprezentantii Platformei nationale de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19. Cea mai varstnica femeie: 101 ani si 8 luni, iar cel mai varstnic barbat are 102 si 7 luni, au mai transmis acestia.

CIFRELE REFINITIV ARATA: Piata IPO-urilor din Europa, in cel mai bun inceput de an de dupa 2015

De la inceputul anului curent, companiile listate la bursele europene au vandut actiuni de 8,4 miliarde de euro prin 16 tranzactii * Aproximativ 70% din titlurile vandute apartin companiilor care au beneficiat de pe urma trecerii in mediul online Un volum important de listari ale companiilor tehnologice si de comert electronic i-au adus, in 2021, pietei europene a ofertelor publice initiale IPO), cel mai bun inceput de an de dupa 2015, in conditiile in care masurile extinse de blocaj al activitatilor, impuse de pandemia de Covid-19, au alimentat entuziasmul investitorilor pentru firmele digitale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )