Libnet.ro
UNICEF

05:30

MAI: in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate aproape 130 de sesizari privind posibile incalcari ale legii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAI: in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate aproape 130 de sesizari privind posibile incalcari ale legii

Aproape 130 de sesizari privind posibile incalcari ale legii au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, a anuntat, astazi, purtatorul de cuvant al Ministerului Administratiei si Internelor, Monica Dajbog, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

MAI: Aproape 130 de sesizari privind posibile incalcari ale legii au fost inregistrate in ultimele 24 de ore

Aproape 130 de sesizari privind posibile incalcari ale legii au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Ministerului Administratiei si Internelor, Monica Dajbog.

Situatia la frontiera, in ultimele 24 de ore

Biroul de Informare si Relatii Publice din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera informeaza, referitor la situatia la frontiera din ultimele 24 de ore, ca s-au savarsit 26 fapte ilegale, iar valoarea amenzilor contraventionale aplicate se ridica la 2. 800 lei, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Peste 60 de sesizari privind posibile incidente electorale au fost inregistrate de MAI

Purtatorul de cuvant al Ministerului Administratiei si Internelor MAI), Monica Dajbog, a anuntat ca, in primele patru ore de la deschiderea sectiilor de votare, au fost inregistrate 66 de sesizari privind posibile incidente electorale, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Buzau si Olt.

Dusa: in ultima zi de campanie pentru parlamentare au fost inregistrate 923 de incidente electorale

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a anuntat astazi ca in ultima zi de campanie pentru parlamentare au fost inregistrate 923 de incidente electorale, cele mai multe in Bucuresti, Prahova si Dambovita, dintre care 351 au fost infractiuni, 75 reprezentand cazuri de mita electorala, si 357 contraventii, conform surselor de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )