Libnet.ro
UNICEF

09:45

Mai vizionat decat Amelie: Invincibilii a preluat titlul de cel mai urmarit film francez pe plan mondial

B1 B1,
Mai vizionat decat Amelie: Invincibilii a preluat titlul de cel mai urmarit film francez pe plan mondial

Productia Invicibilii/ Intouchables a adunat peste 23,1 milioane de spectatori in cinematografele din lumea intreaga, devenind astfel filmul francez cel mai vizionat in strainatate. Comedia in regia lui. continuă pe B1

Vladimir Putin: Sexul in grup e mai bun decat cel normal. Participantii pot lua si pauze.

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, intr-un interviu televizat, ca sexul in grup este mai bun decat cel normal pentru ca participantii pot lua si pauze, informeza The Telegraph. Unii fani ai sexului.

Ford se gandeste sa lanseze o masina de clasa B mai ieftina decat Fiesta

Ford analizeaza posibilitatea de a lansa o masina de clasa B cu dimensiuni apropiate de Fiesta, insa mai ieftina decat aceasta, a spus Alan Mulally, CEO al Ford, citat de Automotive News. El a exclus posibilitatea lansarii unei marci low-cost stil Dacia, astfel ca noile modele vor fi vandute sub brandul Ford.

Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod normal

Luni, vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod normal, cu precadere in vestul si sud-vestul tarii. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si al Olteniei si pe litoral, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor avea valori de la 20 de grade in Delta Dunarii pana la 31 de grade in Banat si in vestul Olteniei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )