Libnet.ro
UNICEF

07:30

Maia Sandu, candidatul PAS la prezidentiale? Mihai Popsoi: De Maia Sandu ii e frica lui Dodon cel mai mult

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu, candidatul PAS la prezidentiale? Mihai Popsoi: De Maia Sandu ii e frica lui Dodon cel mai mult

Vicepresedintele PAS, Mihai Popsoi, sustine ca atat timp cat nu exista un candidat pe dreapta cu sanse mai mari decat Maia Sandu de a obtine victoria la prezidentiale, PAS nu va sprijini un candidat comun apartinic, asa cum propune PPDA, dar o va inainta pe Maia Sandu la aceasta functie. continuă pe Adevărul

Maia Sandu nu exclude ca pana la prezidentiale ar putea chema oamenii in strada

Presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, nu exclude ca pana la alegerile prezidentiale, care vor avea loc spre sfarsitul anului, ar putea sa cheme cetatenii in strada. Ex-premierul spune ca aceasta s-ar putea intampla in contextul situatiei sociale dificile care s-a creat odata cu majorarea tarifelor si preturilor la diferite produse, transmite IPN.

Maia Sandu nu exclude ca pana la prezidentiale ar putea chema oamenii in strada

Presedinta Partidului Actiune si Solidaritate PAS) din Republica Moldova, Maia Sandu, nu exclude ca pana la alegerile prezidentiale fie organizate proteste in strada impotriva conditiilor de trai tot mai.

Andrei Nastase confirma ca a avut o intalnire cu Maia Sandu: Am discutat despre realitatile din Moldova

Liderul PPDA, Andrei Nastase, a confirmat ca a avut o intrevedere cu presedinta PAS, Maia Sandu, marti, 11 februarie, la sediul PPDA, unde a discutat mai multe subiecte, printre care realitatile din Republica Moldova. intrevederea a avut loc in pe fundalul relatiilor tensionate intre cele doua formatiuni, dupa ce in alegerile parlamentare noi din circumscriptia Hancesti nu s-a reusit inaintarea unui candidat comun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )