Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maia Sandu, despre o vizita la Moscova

România Liberă România Liberă,
Maia Sandu, despre o vizita la Moscova

Premierul moldovean Maia Sandu a declarat, intr-un interviu pentru Europa Libera, ca - deocamdata - . continuă pe România Liberă

Maia Sandu a primit o invitatie de a vizita Federatia Rusa

Premierul Maia Sandu a anuntat ca omologul ei rus, Dmitrii Medvedev, a lansat o invitatie privind organizarea unei intrevederi intre cei doi oficiali, ce ar urma sa aiba loc in Federatia Rusa.

VIDEO Merkel a asistat din nou asezata pe scaun, alaturi de Maia Sandu, la intonarea imnurilor Germaniei si Moldovei

Angela Merkel a ales din nou sa asiste asezata pe scaun intonarea imnurilor nationale, in cadrul primirii premierului moldovean Maia Sandu la Berlin, dupa mai multe episoade de tremurat care au ridicat semne de intrebare legate de starea sa de sanatate, scrie AFP.

Maia Sandu: As vrea ca aceasta guvernare sa se tina macar un an

Premierul Maia Sandu considera ca in Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, dar nu e sigura de data acestora. intr-uninterviupentru Radio Svoboda din Ucraina, premierul a remarcat ca este nevoie de timp pentru curatarea institutiilor statului si reformarea sistemului pe interior, fapt care ar putea dura mai multe luni. As vrea ca aceasta guvernare sa se tina macar un an, a spus Maia Sandu, transmite IPN.

Maia Sandu, la Berlin: Ne propunem sa schimbam Moldova pentru a putea fi acceptata in UE

Nu doar vom spune ca suntem europeni. Ce ne propunem noi este sa schimbam Moldova din interior pentru a putea fi acceptati in Uniunea Europeana drept un membru de incredere, cu institutii democratice functionale, a declarat premierul Maia Sandu la conferinta de presa pe care a sustinut-o astazi, 16 iulie, la Berlin, alaturi cancelarul german, Angela Merkel, transmite IPN.

Maia Sandu considera ca doar candidatul Blocului ACUM are sanse sa obtina victoria la alegerile din Chisinau

Premierul Maia Sandu e de parere ca anume candidatul care va participa din partea Blocului ACUM in alegerile locale pentru primaria Chisinau, din 20 octombrie, va fi cel care va obtine fotoliul de primar al Capitalei.

Maia Sandu spune ca una dintre sarcinile noului procuror general este sa curete sistemul: Asteptarile in societate sunt enorme

Premierul Maia Sandu sustine ca este important sa fie un proces transparent de selectare a urmatorului procuror general. Pe motiv ca sistemul a fost unul corupt, abuzat, abuziv, e mai complicat sa gasesti persoane si integre, dar si buni manageri, si buni specialisti, a declarat sefa Executivului intr-un interviu pentru Radio Europa Libera, citat de IPN.

Interdictia lui George Simion este mentinuta de guvernul Maia Sandu-Andrei Nastase.

Am incercat saptamana trecuta, impreuna cu George Simion, sa trecem granita nedreapta de pe Prut. Nu am reusit, desi am sperat ca ceva s-a schimbat la Chisinau. Doar am sperat, nu am si crezut: guvernul Maia Sandu continua campania de represiune impotriva unionistilor si initiata de regimul Plahotniuc.

Maia Sandu solicita Tiraspolului scoaterea interdictiei de calatorie pentru oficialii de la Chisinau

Prim-ministrul Maia Sandu a avut o intrevedere vineri, 12 iulie, cu reprezentatii mediatorilor si observatorilor din cadrul formatului de negocieri 3+2. Discutiile s-au axat pe evaluarea etapei actuale a procesului de reglementare transnistreana, se spune intr-un comunicat de presa emis de Guvern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )