Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maia Sandu: Este victoria oamenilor care vor o tara buna, corecta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Maia Sandu: Este victoria oamenilor care vor o tara buna, corecta

Maia Sandu, in varsta de 48 de ani, candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS), care a castigat cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, sustine ca victoria sa este a oamenilor care vor o tara buna, o tara corecta. continuă pe Ziarul Bursa

Ursula von der Leyen o felicita pe Maia Sandu pentru victoria in alegeri

Ursula von der Leyen a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria sa in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Presedinta Comisiei Europene i-a transmis Maiei Sandu, pe Twitter, ca Uniunea Europeana este pregatita sa sustina Moldova, conform Digi24.

VIDEO Maia Sandu: Prioritatile mele vor fi oprirea schemelor de coruptie si a furtului de bani publici

Presedintele ales, Maia Sandu, a declarat luni, 16 noiembrie, ca urmeaza patru ani de munca asidua pentru reconstruirea institutiilor statului. Ea sustine ca isi propune sa construiasca institutii puternice. Maia Sandu a mentionat ca victoria ei la prezidentiale este victoria oamenilor care vor o tara buna, o tara corecta, oamenii au votat pentru o tara care ii uneste.

UE este gata sa sprijine Moldova. Sefa Comisiei Europene a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria la prezidentiale

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria la prezidentialele din 15 noiembrie.

Patriarhul Kiril a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria la prezidentiale

Patriarhul Moscovei si al intregii Rusii, Kiril, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria la prezidentialele din 15 noiembrie.

Vladimir Putin a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria la prezidentiale

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria la prezidentialele din 15 noiembrie.

Andrei Nastase: Alaturi de toti colegii si simpatizantii Platformei DA, o felicitam pe doamna Maia Sandu pentru victoria reusita

Liderul Platformei DA, Andrei Nastase, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria la alegerile prezidentiale din 15 noiembrie. Andrei Nastase si-a exprimat gratitudinea, admiratia si respectul pentru mobilizarea exemplara a cetatenilor tarii, de acasa si din diaspora, si la acest tur doi de scrutin.

Volodimir Zelenski a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria la prezidentiale

Liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la prezidentiale in fata lui Igor Dodon.

ANDREI NASTASE, PRESEDINTELE PARTIDULUI PLATFORMA DEMNITATE SI ADEVAR: O felicitam pe doamna Maia Sandu pentru victoria reusita astazi

Presedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar Platforma DA), Andrei Nastase, i-a transmis, duminica seara, un mesaj de felicitare Maiei Sandu pentru succesul il al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova. Candidata pro-UE Maia Sandu este data castigatoare

Candidata pro-europeana Maia Sandu este data castigatoare in turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, diferenta de contracandidatul ei, presedintele in exercitiu Igor Dodon, prorus, fiind de circa 8%.

VIDEO Discutia dintre Ludovic Orban si Maia Sandu, dupa victoria la prezidentiale: Ai surprins aproape toata Europa

Europarlamentarul roman Siegfried Muresan a publicat pe pagina sa de Facebook imagini video cu discutia telefonica dintre premierul Ludovic Orban si Maia Sandu, dialog ce a avut loc a doua zi dupa prezidentialele din 15 noiembrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )