Libnet.ro
UNICEF

20:45

Maia Sandu lanseaza acuzatii grave: Alegerile au fost fraudate! Campania oponentului meu a fost plina de manipulare si dezinformare

România Liberă România Liberă,
Maia Sandu lanseaza acuzatii grave: Alegerile au fost fraudate! Campania oponentului meu a fost plina de manipulare si dezinformare

Candidata prooccidentala, Maia Sandu, care a pierdut cursa pentru presedintia Republicii Moldova a lansat acuzatii grave la adresa modului in care au fost organizate alegerile. continuă pe România Liberă

Studentii basarabeni din Ardeal, despre Igor Dodon, noul presedinte al Republicii Moldova: Alegerile au fost fraudate, Nu-l vad pe el presedintele meu!

Studenti basarabeni din Transilvania acuza ca alegerile in Republica Moldova au fost fraudate. Ei mai zic ca Igor Dodon s-a temut de votul diasporei. Cred ca Dodon nu este presedintele studentilor basarabeni, nu este omul care ar putea sa reprezinte interesele diasporei si a tuturor celor plecati din tara, spun tinerii. Alegerea lui Dodon ii face sa afirme ca nu isi mai vad viitorul in tara natala si se roaga la Dumnezeu pentru inca o sansa.

Maia Sandu: Aceste alegeri au fost fraudate! Campania oponentului meu a fost plina de manipulare si dezinformare

Liderul Partidului Actiune si Solidaritate refuza sa recunoasca deocamdata rezultatele alegerilor din 13 noiembrie. intr-o postare pe Facebook, Sandu afirma ca alegerile au fost fraudate, iar in acest context, ea face un apel catre cetateni sa documenteze toate cazurile de incalcari, pentru a putea fi trimite ulterior contestatii la CEC.

Alegeri Republica Moldova, turul doi. Maia Sandu: Daca alegerile vor fi corecte, noi vom castiga

Candidatul comun al PAS, PLDM, PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a votat putin dupa ora 12. Sandu se arata optimista in ceea ce priveste sansele sale de a castiga alegerile, in cazul in care acestea nu vor fi fraudate.

FOTO: Voturile la alegerile prezidentiale din Republica Moldova ar fi fost fraudate la noua sectii de votare

In noua sectii de votare din Republica Moldova, voturile candidatei pro-europene Maia Sandu au fost inregistrate drept voturi pentru candidatul pro-rus Igor Dodon.

Criza politica in Moldova: Maia Sandu nu isi recunoaste infrangerea si anunta contestarea rezultatelor la Curtea Constitutionala

Maia Sandu, candidata care a pierdut alegerile prezidentiale desfasurate duminica in Republica Moldova cu scorul de 47,82% fata de 52,18% in favoarea lui Igor Dodon, a anuntat luni ca va contesta rezultatele la Curtea Constitutionala. Maia Sandu a denuntat presupuse incalcari ale legii in favoarea contracandidatului sau si a spus ca alegerile nu au fost nici corecte si nici libere. Ea a cerut inca o data demisia ministrului de Externe si a sefului Comisiei Electorale Centrale. Maia Sandu a facut aceste declaratii pe fondul unui protest in desfasurare in centrul Chisinaului, proteste la care se cere invalidarea alegerilor. Maia Sandu nu participa la protest.

Maia Sandu: Alegerile nu au fost corecte. Adevaratul castigator este Vlad Plahotniuc

Liderul PAS, Maia Sandu, a mentionat luni, 14 noiembrie, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu recunoaste rezultatele alegerile. Ea afirma ca formatiunea pe care o conduce este in proces de colectare a probelor cu diverse incalcari, pe care le va prezenta Curtii Constitutionale.

Diaspora a fost sub Cod galben: Maia Sandu a invins categoric la sectiile de votare de peste hotare

Dupa mobilizarea masiva a diasporei, liderul PAS, Maia Sandu, s-a bucurat de un rezultat impresionant la alegerile prezidentiale din 13 noiembrie, venit de peste frontierele Republicii Moldova. Asta insa nu a ajutat-o pe candidata proeuropeana sa castige alegerile.

Moldovenii isi aleg presedintele.Va fi pro-rusul Igor Dodon sau pro-europeana Maia Sandu? Peste un milion de moldoveni au votat. Mobilizare masiva in diaspora. Maia Sandu: Daca alegerile sunt corecte, noi vom castiga |LIVE VIDEO + FOTO

Peste trei milioane de moldoveni isi aleg, duminica, presedintele. Igor Dodon este candidatul pro-rus,iar Maia Sandu este pro-europeana. Conform sondajelor, Dodon conduce in fata Maiei Sandu cu 10 procente in intentiile de vot.

Maia Sandu acuza organizarea alegerilor, dar nu contesta procesul electoral

Maia Sandu, candidatul reformist in turul 2 al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, a declarat duminica dupa inchiderea urnelor ca alegerile au fost organizate prost, dar nu a contestat procesul electoral. Maia Sandu s-a referit la cozile uriase din Diaspora, la epuizarea rapida a buletinelor de vot si la disparitia unor buletine.

Conditia ca Maia Sandu sa castige alegerile din Republica Moldova: o prezenta la vot de peste 60%. Diaspora poate face diferenta si peste Prut

Singura sansa ca Maia Sandu sa intoarca, azi, in turul doi, rezultatul alegerilor prezidentiale este prezenta masiva a moldovenilor la urne, sustin surse din dilplomatia romaneasca. Maia Sandu il poate invinge pe Igor Dodon numai prin mobilizarea diasporei si a tinerilor, un scenariu similar cu cel al alegerilor prezidentiale din Romania, in 2014, cand, sub sloganul Iesiti din casa, daca va pasa!, Klaus Iohannis l-a invins pe Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )