Libnet.ro
UNICEF

12:00

Maia Sandu: Moldova va deveni prospera doar daca se va resimti schimbarea in fiecare sat

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu: Moldova va deveni prospera doar daca se va resimti schimbarea in fiecare sat

Un acord de edificare si dezvoltare a parteneriatului a fost semnat intre Presedintie si Congresul Autoritatilor Locale din Moldova CALM). Potrivit presedintelui Maia Sandu, acordul va pune bazele unei colaborari de durata intre institutia Presedintiei si primari, APL in general, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Maia Sandu va efectua o vizita de lucru la Paris, unde se va intalni cu Emmanuel Macron

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua in zilele de 3-4 februarie o vizita oficiala la Paris, unde va avea o intrevedere cu presedintele francez, Emmanuel Macron. Potrivit unui comunicat de presa emis de Presedintie, seful statului isi propune sa dea un nou impuls relatiilor politice, economice si culturale intre Republica Moldova si Franta.

Maia Sandu nu exclude posibilitatea votarii Guvernului Gavrilita

Presedintele Maia Sandu spune ca exista posibilitatea ca echipa guvernamentala condusa de Natalia Gavrilita sa obtina vot de incredere in Parlament. Acesta fiind si motivul principal pentru care a desemnat la functia de premier un candidat integru si profesionist, care sa poata gestiona criza economica din Moldova, transmite IPN.

Consiliul economic si cel al societatii civile de pe langa presedinte Igor Dodon, lichidate de Maia Sandu

Presedintele Maia Sandu a abrogat decretele de constituire a doua consilii consultative si a unei comisii formate de fostul presedinte Igor Dodon. Astfel, au fost lichidate Consiliul economic, Consiliul societatii civile si Comisia pentru reforma constitutionala de pe langa presedinte, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1906 seconds )