Libnet.ro
UNICEF

05:30

Maia Sandu va fi numita in functia de prim-ministru, iar Andrei Nastase va conduce Ministerul de Interne

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu va fi numita in functia de prim-ministru, iar Andrei Nastase va conduce Ministerul de Interne

Lidera PAS, Maia Sandu, va fi numita sambata, 8 iunie, in functia de prim-ministru al Republicii Moldova cu voturile deputatilor PSRM si ACUM. Presedintele PPDA, Andrei Nastase, ar urma sa detina functia de ministru de Interne in Guvernul Sandu. continuă pe Adevărul

Maia Sandu va fi numita in functia de prim-ministru al Republicii Moldova

Lidera PAS, Maia Sandu, va fi numita sambata, 8 iunie, in functia de prim-ministru al Republicii Moldova cu voturile deputatilor PSRM si ACUM. Presedintele PPDA, Andrei Nastase, ar urma sa detina functia de ministru de Interne in Guvernul Sandu.

Maia Sandu, votata in functia de prim-ministru: incepand de astazi, regimul oligarhic este in opozitie

Lidera PAS, Maia Sandu, a fost votata in functia de prim-ministru al Republicii Moldova sambata, 8 iunie, in cadrul unei sedinte a Parlamentului care a fost declarata neconstitutionala de Curtea Constitutionala.

Guvernul Maiei Sandu, investit in functie: incepand de astazi, regimul oligarhic este in opozitie

Lidera PAS, Maia Sandu, a fost votata in functia de prim-ministru al Republicii Moldova sambata, 8 iunie, de deputatii PSRM si ACUM, in cadrul unei sedinte a Parlamentului declarata neconstitutionala de Curtea Constitutionala. La scurt timp, Guvernul Sandu a fost investit in functie intr-o sedinta solemna petrecuta tot in incinta Parlamentului.

Coalitia anti-Plahotniuc merge mai departe: Igor Dodon a desemnat-o pe Maia Sandu premier al Republicii Moldova. Parlamentul a votat investirea Guvernului (FOTO)

UPDATE:Candidatura liderei PAS, Maia Sandu, in functia de prim-ministru al Republicii Moldova, a fost sustinuta de deputatii din Parlament, unanim. Astazi incepe procesul de curatare al RM, de.

Tomac: Ce l-a determinat pe Dodon sa o propuna pe Sandu pentru functia de premier? Simplu: frica de Plahotniuc

Presedintele moldovean Igor Dodon a numit-o pe pro-europeana Maia Sandu in functia de premier pentru ca ii este frica de Vladimir Plahotniuc, spune deputatul PMP Eugen Tomac.

Tradare la Chisinau: Maia Sandu si Andrei Nastase fac alianta cu socialistii.

Dupa o intalnire cu Kozak, care nici nu ar fi trebuit sa aiba loc, Maia Sandu si Andrei Nastase au luat o decizie istorica: tradeaza electoratul pro-european si fac alianta cu socialistii. Decizia reprezinta o puternica lovitura pentru politicienii romani care au girat aceste formatiuni politice si care astazi tradeaza.

R. Moldova: PAS-ul condus de Maia Sandu va vota candidatul socialist la presedintia Parlamentului. O decizie dificila prin care sa putem debloca situatia politica

Partidul Actiune si Solidaritate va vota pentru alegerea unui presedinte de Parlament de la socialistii lui Igor Dodon, a decis, miercuri seara Consiliul Politic National al PAS, potrivit Agora. md. Partidul Actiune si Solidaritate, condus de Maia Sandu spera ca aceasta decizie va fi impartasita de partenerii din blocul ACUM, Platforma DA, la conducerea careia se afla Andrei Nastase.

R. Moldova: Curtea Constitutionala spune ca numirea guvernului Maia Sandu este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova spune ca decretele prin care Maia Sandu a fost numita premier si prin care a fost numit noul guvern sunt neconstitutionale.

R. Moldova: Curtea Constitutionala spune ca numirea guvernului Maia Sandu este neconstitutionala / Parlamentul cere demisia judecatorilor CCM

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova spune ca decretele prin care Maia Sandu a fost numita premier si prin care a fost numit noul guvern sunt neconstitutionale.

Maia Sandu spune ca decizia PAS de a o vota pe Zinaida Greceanii in functia de speaker este una complicata pe care trebuie sa si-o asume fiecare din ACUM

Dupa ce Consiliul Politic National al Partidului Actiune si Solidaritate a decis ca va sustine un presedinte al Parlamentului inaintat de PSRM, presedinta formatiunii, Maia Sandu, a declarat ca aceasta decizie nu poate fi impusa celorlalti membri ai blocului ACUM si ca aceasta trebuie sa si-o asume fiecare, atat partidul partener, Partidul Platforma Demnitate si Adevar, cat si membrii care fac parte din societatea civila, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )