Libnet.ro
UNICEF

18:00

Maia Sandu, presedintele ales al Republicii Moldova: Sustinem PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie. PAS, partidul din care inca fac parte, este membru al aceleiasi familii europene ca PNL (VIDEO)

B1 B1,
Maia Sandu, presedintele ales al Republicii Moldova: Sustinem PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie. PAS, partidul din care inca fac parte, este membru al aceleiasi familii europene ca PNL (VIDEO)

Maia Sandu, presedinte ales al Republicii Moldova, a declarat ca Partidul Actiune si Solidaritate, din care inca face parte pana la preluarea oficiala a mandatului de sef al statului, sustine Partidul. continuă pe B1

Maia Sandu, presedintele ales al Republicii Moldova: Sustinem PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie. PAS, partidul din care inca fac parte, este membru al aceleiasi familii europene ca PNL (VIDEO)

Maia Sandu, presedinte ales al Republicii Moldova, a declarat ca Partidul Actiune si Solidaritate, din care inca face parte pana la preluarea oficiala a mandatului de sef al statului, sustine Partidul.

Vlad Plahotniuc ar putea ramane fara Ordinul Republicii? Ce spune Maia Sandu

Presedintele ales, Maia Sandu, intentioneaza sa-l lase pe Vlad Plahotniuc fara Ordinul Republicii, acordat anterior de catre presedintele Nicolae Timofti.

Maia Sandu nu vrea sa discute cu liderul transnistrean: Eu ma intalnesc cu oameni care respecta integritatea teritoriala a R. Moldova Trupele rusesti trebuie retrase

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat ca nu vrea sa discute cu liderul de-facto de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, transmite IPN.

PSRM o acuza pe Maia Sandu ca refuza sa-si asume responsabilitatea pentru guvernare

Partidul Socialistilor anunta ca a luat act dedeclaratiilefacute de liderul Partidului Actiune si Solidaritate, Mai Sandu, presedinte ales al Republicii Moldova, privind refuzul de a-si asuma responsabilitatea pentru bunul mers al lucrurilor in Republica Moldova. Totodata, formatiunea declara ca alegerile anticipate sunt absolut necesare in Republica Moldova, dar numai dupa ce se iese cu bine din criza pandemica, transmite IPN.

Igor Dodon: PSRM este gata sa sustina un guvern propus de Maia Sandu

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, sustine ca Partidul Socialistilor este gata sa sustina un guvern propus de presedintele ales, Maia Sandu, in cazul in care este gata sa isi asume responsabilitatea pentru soarta tarii si a cetatenilor si daca crede ca poate gestiona mai bine criza decat actualul guvern, transmite IPN.

LIVEVIDEO Maia Sandu sustine prima conferinta de presa in calitate de presedinte ales

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, sustine o conferinta de presa luni, 30 noiembrie, incepand cu ora 11. La eveniment a fost invitata toata mass-media. Maia Sandu s-a aratat dispusa sa raspunda la toate intrebarile presei. in acest context s-a decis ca durata conferintei de presa, care se desfasoara la Palatul Republicii, va fi de 2,5 ore.

Presedintele ales, Maia Sandu, cere retragerea trupelor ruse din Transnistria. Moscova refuza

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, a cerut retragerea trupelor ruse din Transnistr.

Maia Sandu, prima confruntare majora cu Rusia in calitate de presedinte al republicii Moldova pe tema retragerii trupelor din Transnistria

Declaratiile presedintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, referitoare la necesitatea retragerii militarilor rusi de pe teritoriul regiunii transnistrene a tarii a generat reactia nervoasa a Rusiei, scrie Kommersant, citata de Rador.

Partidul lui Vladimir Voronin sustine ca Maia Sandu este un presedinte neconstitutional

Comitetul Central al Partidului Comunistilor din Republica Moldova, condus de ex-presedintele Vladimir Voronin, considera ca Maia Sandu a fost ales in mod neconstitutional in functia de sef de stat, deoarece Constitutia ar fi fost modificata ilegal, in 2016, de catre judecatorii Curtii, care au decis ca presedintele nu va mai fi ales de Parlament, dar de direct de popor.

Maia Sandu, invitata sa efectueze o vizita oficiala in Polonia

Presedinta aleasa, Maia Sandu, a fost invitata sa efectueze o vizita in Polonia. Invitatia a fost lansata in cadrul unei convorbiri telefonice a Maiei Sandu cu presedintele Republicii Polone, Andrzej Duda, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )