Libnet.ro
UNICEF

11:30

Maior: SRI si SIE ar trebui sa coopereze, intr-o tara ca Romania o fuziune ar fi cel mai bun model

Antena3 Antena3,
Maior: SRI si SIE ar trebui sa coopereze, intr-o tara ca Romania o fuziune ar fi cel mai bun model

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca este de parere ca SRI si SIE trebuie sa coopereze mai mult, aratand ca,. continuă pe Antena3

George Maior: SRI si SIE ar trebui sa coopereze, intr-o tara ca Romania o fuziune ar fi cel mai bun model

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca este de parere ca SRI si SIE trebuie sa coopereze mai mult, aratand ca, intr-o tara ca Romania, o unificare, o fuziune ar fi cel mai bun model, relateaza Agerpres.

George Maior: SRI si SIE ar trebui fuzioneze

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca este de parere ca SRI si SIE trebuie sa coopereze mai mult, aratand ca, intr-o tara ca Romania, o unificare, o fuziune ar fi cel mai bun model.

George Maior: SRI si SIE ar trebui sa colaboreze mai mult. O fuziune, o unificare ar fi cel mai bun model

George Maior, directorul SRI, a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca SRI si SIE ar trebui sa coopereze mai mult pentru a avea un sistem de.

George Maior: SRI si SIE ar trebui sa fuzioneze

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca este de parere ca SRI si SIE trebuie sa coopereze mai mult, aratand ca,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )