Libnet.ro
UNICEF

21:30

Majoritatea documentelor privind protestul din 10 august din Piata Victoriei, declasificate

Adevărul Adevărul,
Majoritatea documentelor privind protestul din 10 august din Piata Victoriei, declasificate

Sapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piata Victoriei au fost declasificate, potrivit Agerpres, care citeaza surse oficiale. continuă pe Adevărul

Aproape toate documentele privind protestul din 10 august au fost declasificate

Sapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piata Victoriei au fost declasificate, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres.

Majoritatea documentelor oficiale referitoare la evenimentele care au avut loc la protestul din 10 august din Piata Victoriei, declasificate

Sapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piata Victoriei au fost declasificate, potrivit unor surse oficiale. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunta la Parlament anul trecut ca Parchetul a solicitat.

Surse: Sapte din cele opt documente despre protestul din 10 august au fost declasificate

Sapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piata Victoriei au fost declasificate, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Afacerilor Interne. in septembrie 2018, procurorul.

Documente importante privind protestul din 10 august, declasificate. SURSE: Liviu Dragnea stia scenariul diversiunilor cu cateva zile inainte de manifestatie (VIDEO)

Aproape toate documentele Ministerului Afacerilor Interne legate de protestul din 10 august au fost declasificate! Printre acestea se numara si raportul referitor la interventia fortelor de ordine pentru reprimarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )