Libnet.ro
UNICEF

01:05

Majoritatea romanilor crede ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Cea mai mare ingrijorare e coruptia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Majoritatea romanilor crede ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Cea mai mare ingrijorare e coruptia

Marea majoritate a romanilor crede ca tara se indreapta intr-o directie gresita, in timp ce peste jumatate considera ca directia in care indreapta Europa este una buna, releva un sondaj national al INSCOP Research, scrie Ziare. com. continuă pe Wall-Street Ro

Majoritatea romanilor crede ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Cea mai mare ingrijorare e coruptia

Marea majoritate a romanilor crede ca tara se indreapta intr-o directie gresita, in timp ce peste jumatate considera ca directia in care indreapta Europa este una buna, releva un sondaj national al INSCOP Research, scrie Ziare. com.

Sondaj INSCOP: Peste trei sferturi dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Care sunt cele mai mari motive de ingrijorare

Peste 76% dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita, procentul celor pesimisti fiind in crestere fata de sondajele precedente, conform ultimului sondaj de opinie la nivel national realizat de INSCOP Research, la comanda LARICS, institutie din cadrul Academiei Romane. Cea mai mare parte a romanilor apreciaza ca fiind rea sau foarte rea atat situatia economica actuala, cat si cea din sanatate si educatie, insa pe primul loc in topul ingrijorarilor romanilor este coruptia. in topul ingrijorarilor urmeaza diferentele dintre oamenii bogati si oamenii saraci si degradarea mediului inconjurator.

Sondaj. Peste trei sferturi dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Coruptia, principalul motiv de ingrijorare

Majoritatea romanilor e sceptica in ceea ce priveste viitorul tarii, insa vad cu ochi buni Uniunea Europeana, arata un sondaj al Inscop Research, realizat la comanda LARICS, institutie din cadrul Academiei Romane. Principalul motiv de ingrijorare al romanilor este coruptia, aceasta ingrijorare fiind exprimata de peste 80% dintre respondenti.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa guvernantilor: Romania merge intr-o directie gresita. Suntem singura tara din UE al carei deficit bugetar incepe cu cifra 3 (VIDEO)

Noi acuzatii ale presedintelui Klaus iohannis aduse guvernantilor. Seful statului a transmis, miercuri, ca Romania merge intr-o directie gresita, ca guvernul neglijeaza investitiile si ca suntem singura t.

Iohannis: Romania merge intr-o directie gresita, din punct de vedere economic

Romania merge intr-o directie gresita, din punct de vedere economic, iar politicile actuale se regasesc pe contrasensul responsabilitatii economice, arata un mesaj transmis miercuri de presedintele Klaus Iohannis, la Forumul Pietei Financiare, prin intermediul consilierului prezidential Cosmin Marinescu.

Avertismentul lui Iohannis: Romania merge intr-o directie gresita, din punct de vedere economic. Acest mod de guvernare nu face decat sa transfere nota de plata in anii urmatori

Romania merge intr-o directie gresita din punct de vedere economic, iar actuala guvernare da dovada de iresponsabilitate transferand astfel nota de plata pentru urmatorii ani, a avertizat miercrui presedintele Klaus Iohannis, precizand ca povara deficitelor se accentueaza.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )