Libnet.ro
UNICEF

12:00

Malaezia: Tudorel Toader a vizitat in penitenciar doi romani condamnati la moarte pentru trafic de droguri

Hotnews Hotnews,
 Malaezia: Tudorel Toader a vizitat in penitenciar doi romani condamnati la moarte pentru trafic de droguri

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, aflat in vizita in Malaezia, s-a intalnit duminica cu alti doi romani condamnati la moarte in aceasta tara pentru trafic de droguri. Toader facuse anterior o vizita la penitenciarul Bentong, unde vorbise cu romanul Ionut Alexandru Gologan, in varsta de 25 de ani, arestat din 2012 si condamnat definitiv la pedeapsa cu moartea. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader a discutat cu inca doi romani condamnati la moarte in Malaysia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit, in cursul vizitei in Malaysia pentru semnarea Memorandumului de intelegere dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Malaysiei privind activitati de cooperare juridica, cu inca doi romani condamnati la moarte pentru trafic de droguri si aflati in inchisoarea Simpang Renggam.

Tudorel Toader, noi intrevederi cu oficialii din Malaezia privind situatia celor trei romani condamnati la moarte pentru trafic de droguri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a postat o fotografie in fata penitenciarului malaezian Simpang Renggam, locul unde sunt incarcerati doi romani, Marian Laurentiu Peity si Ionel Turcan, arestati pentru trafic de droguri, condamnati la moarte de Curtea de Apel si ale caror procese se afla in faza de recurs. Ministrul a discutat duminica cu Ionut Gologan, condamnat definitiv la pedeapsa cu moartea pentru trafic de droguri.

Tudorel Toader, discutii in Malaezia cu romanii condamnati la moarte pentru trafic de droguri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a discutat, duminica, cu Marian Laurentiu Peity si Ionel Turcan, care au fost arestati pentru trafic de droguri si condamnati la moarte de Curtea de Apel. Procesele celor.

Ministrul Tudorel Toader l-a vizitat pe romanul condamnat la moarte in Malaysia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut o vizita in Malaysia, pentru semnarea Memorandumului de intelegere dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Malaysiei privind activitati de cooperare juridica, iar in cursul acesteia a facut si o vizita la penitenciarul Bentong, unde a discutat si cu romanul Ionut Alexandru Gologan, in varsta de 25 de ani, arestat din 2012 si condamnat definitiv la pedeapsa cu moartea pentru trafic de droguri.

MAREA ELIBERARE continua: Cate MII DE DETINUTI vor IESI din inchisori, iN BAZA LEGII promovate de Tudorel Toader

Marea eliberare a lui Tudorel Toader continua. inca 2. 297 de detinuti vor iesi din inchisoare dupa cei 833 care au fost deja pusi in libertatedupa intrarea in vigoare a legii.

Doi romani si doi sarbi au pus la cale o casatorie de convenienta pentru a putea locui in Europa. Cum au fost descoperiti

Noua moda a cetatenilor care nu fac parte din UE si vor sa devina europeni este casatoria deconvenienta. Astfel, doi romani si voi sarbi au fost prinsi de politisti ca s-au casatorit ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )