Libnet.ro
UNICEF

08:16

Malaysia: Kim Jong Nam a fost asasinat cu neurotoxina VX, cea mai toxica substanta din lume

B1 B1,
Malaysia: Kim Jong Nam a fost asasinat cu neurotoxina VX, cea mai toxica substanta din lume

Autoritatile malaeziene au anuntat vineri dimineata ca atacatorii au utilizat neurotoxina VX pentru a-l asasina pe fratele vitreg al dictatorului Kim Jong-un. Aceasta neurotoxina este inclusa pe lista. continuă pe B1

Kim Jong-nam a fost ucis de un agent neurotoxic, care intra in categoria armelor de distrugere in masa

Kim Jong-nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean, ar fi fost omorat cu un agent neurotoxic VX, care intra in categoria armelor de distrugere in masa, potrivit raportului toxicologic efectuat de autoritatile din Malaysia.

Malaysia anunta ca atacatorii au utilizat neurotoxina VX in asasinarea lui Kim Jong Nam

Autoritatile malaeziene au anuntat vineri dimineata ca atacatorii au utilizat neurotoxina VX pentru a-l asasina pe fratele vitreg al dictatorului Kim Jong-un. Aceasta neurotoxina este inclusa pe lista armelor de distrugere in masa realizata de Natiunile Unite, iar utilizarea ei este si mai bizara avand in vedere ca Kim Jong Nam a fost asasinat pe aglomeratul aeroport international din Kuala Lumpur, transmite Reuters.

Asasinarea lui Kim Jong-nam. Patru suspecti sunt cautati cu ajutorul Interpol

Malaysia a cerut organizatiei de politie Interpol sa lanseze o alerta pentru urmarirea internationala a patru suspecti nord-coreeni in cazul uciderii lui Kim Jong-nam, fratele vitreg al dictatorului nord-coreean Kim Jong-un, a anuntat joi seful politiei malaysiene Khalid Abu Bakar, potrivit Reuters.

Ofiteri inarmati din fortele speciale, desfasurati la morga unde este tinut Kim Jong Nam, fratele vitreg al lui Kim Jong-un

Trupul fratelui vitreg al lui Kim Jong-un, Kim Jong Nam, este pazit de aproape 30 de ofiteri inarmati ce fac parte din fortele speciale ale Malaeziei. Acestia s-au prezentat la morga unde este tinut Kim Jong Nam, intr-un convoi de autovehicule nemarcate si pazesc locul cu arme automate, potrivit AFP.

Coreea de Nord a cerut eliberarea a trei persoane retinute in ancheta mortii lui Kim Jong Nam, in Malaezia

Ambasada Coreei de Nord din Malaezia a cerut autoritatilor malaeziene sa elibereze trei persoane ce au fost retinute in cadrul anchetei asasinarii lui Kim Jong Nam, potrivit Reuters.

Un diplomat nord-coreean din Malaezia, suspect in cazul uciderii lui Kim Jong Nam

Politia malaeziana a anuntat miercuri ca un diplomat din cadrul ambasadei nord-coreene in Malaezia este suspect in cazul uciderii lui Kim Jong Nam.

Un diplomat nord-coreean din Malaezia este suspect in cazul uciderii lui Kim Jong Nam

Politia din Malaezia a anuntat miercuri ca un diplomat din cadrul ambasadei nord-coreene din Malaezia este considerat suspect in cazul uciderii lui Kim Jong Nam. Seful politiei, Khalid Abu Bakar, a.

Un diplomat nord-coreean din Malaezia este suspect in cazul uciderii lui Kim Jong Nam

Politia malaeziana a anuntat miercuri ca un diplomat din cadrul ambasadei nord-coreene in Malaezia este suspect in cazul uciderii lui Kim Jong Nam, informeaza Reuters.

Ce este neurotoxina VX, substanta periculoasa folosita pentru uciderea fratelui vitreg al dictatorului nord-coreean Kim Jong-un

Neurotoxina VX, care ar fi fost folosita pentru a-l ucide pe fratele vitreg al liderului nord-coreean, este considerata de unii experti drept cea mai periculoasa susbtanta de acest fel, iar oamenii de stiinta se intreaba cum de nu au existat si alte victime, relateaza Associated Press.

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )