Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maleficent, pe locul 4 in topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Adevărul Adevărul,
Maleficent, pe locul 4 in topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Maleficent a devenit cel de-al patrulea cel mai de succes film al anului 2014, urmand sa incaseze 600 de milioane de dolari, un real succes avand in vedere ca Angelina Jolie aduce la viata un personaj feminin controversat si nu aventurile unor personaje masculine. continuă pe Adevărul

Topul retailerilor din bricolaj cu cele mai mari vanzari per unitate: statistica unde romanii pierd in fata brandurilor internationale

Piata locala de bricolaj este dominata de catre retailerii romani Dedeman, Arabesque si Ambient, insa raportandu-ne strict la companiile specializate in bricolaj cu cele mai mari vanzari per unitate statistica se schimba.

Cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu

Oricat de mult ti-ai iubi partenerul de viata, tot sunt momente cand pur si simplu acesta te scote din minti. Iata cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu, asa cum reiese dintr-un sondaj realizat de site-ul.

A devenit sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis. Simona Halep i-a devansat pe Hanescu si Pavel

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, ea devansandu-l pe.

Simona Halep a devenit sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, devansandu-l pe Andrei.

Simona Halep - Sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis (l-a depasit pe Andrei Pavel)

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, ea devansandu-l pe Andrei Pavel, care a castigat in cariera 5,225 de milioane de dolari.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Algeria, reeditarea uneia dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale

In 1982, Algeria producea una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale, reusind sa castige cu 2-1 in fata Germaniei de Vest, in primul meci din faza grupelor la turneul final gazduit de.

Cele mai mari 1.000 de banci din lume au batut recordul la profit in 2013

Cele mai mari 1. 000 de banci din lume au inregistrat in 2013 un profit record de 920 de miliarde de dolari, bancile din China asigurand aproape o treime din acest profit. Potrivit Reuters, situatia evidentiaza ascensiunea bancilor chineze dupa criza.

Tara cu cele mai mari preturi la masini: 91 de mii de dolari pentru un Peugeot 206

Preturile autovehiculelor din Cuba sunt de peste patru ori mai mari fata de alte state. Astfel, dealerii din Cuba au vandut doar 50 de masini si 4 motociclete la nivel national in primele sase luni de la eliminarea, pentru prima data in jumatate de secol, a limitelor impuse populatiei la achizitiile auto.

TOP 12 companii cu cele mai mari cheltuieli de publicitate in 2013

Cei mai mari advertiseri din America au cheltuit suma record de 109 miliarde dolari pentru publicitate, in 2013. Ad Age relateaza , pe baza celor mai recente studii de piata, ca investitiile in publicitate ale primilor 100 de advertiseri din America.

Topul parlamentarilor cu cele mai mari terenuri agricole din Romania

Circa 2. 000 de hectare de terenuri din Romania sunt detinute de 20 de parlamentari din diverse formatiuni politice. Primii cinci parlamentari din acest clasament detin fiecare peste 100 de hectare de teren, potrivit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )