Libnet.ro
UNICEF

01:05

Malta, fara cazuri noi de coronavirus, pregateste relaxarea restrictiilor

Hotnews Hotnews,
 Malta, fara cazuri noi de coronavirus, pregateste relaxarea restrictiilor

Autoritatile din Malta nu au mai inregistrat niciun nou caz de coronavirus in ultimele 24 de ore, fiind prima data de la izbucnirea epidemiei cand se intampla acest lucru, iar relaxarea restrictiilor antiepidemice incepe in cateva zile, anunta ministrul maltez al Sanatatii, Chris Fearne. continuă pe Hotnews

Coronavirus: 321 de cazuri noi in ultimile 24 de ore. Totalul imbolnavirilor in Romania - 10.417

Un numar de 321 de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus au fost inregistrate in Romania d.

Coronavirus in lume: Scolile din Italia se vor redeschide abia in toamna Spania raporteaza cel mai mic bilant zilnic al deceselor de pe 20 martie incoace Situatia la nivel global, in timp real

Numarul cazurilor de coronavirus se apropie de 3 milioane, in timp ce bilantul deceselor din cauza Covid-19 a depasit 200. 000, conform centralizarii realizate de Universitatea Johns Hopkins pe platforma Arcgis. Premierul Frantei, Edouard Philippe, este asteptat, marti, sa anunte strategia nationala de iesire din carantina Parlamentului francez, in timp ce Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a exprimat rezervele cu privire la pasapoartele imunitare, o idee exprimata in anumite tari pentru iesirea din carantina. Orasul chinez Wuhan, unde a inceput pandemia cu coronavirus, nu mai are niciun caz in spitale, iar toti pacientii sunt externati. Duminica este prima zi in care copiii spanioli au iesit afara dupa sase saptamani, in vreme ce in Marea Britanie, premierul Boris Johnson este asteptat luni sa se intoarca la munca. 24 Coronavirus in Marea Britanie: 413 decese Cel mai redus bilant din martie20:07 Nurci din doua crescatorii din Olanda, infectate cu coronavirus19. 28 Italia ajunge la 26. 644 de morti din cauza coronavirus Numarul deceselor a scazut considerabil in ultimele 24 de ore18. 12 Letonia are doar 12 morti din cauza COVID-19, desi nu a blocat economia 18. 00 Malta, fara cazuri noi de coronavirus, pregateste relaxarea restrictiilor16. 57 Iranul va redeschide moscheile in zonele neafectate de coronavirus16. 34: Elevii intre 11 si 18 ani din Franta vor trebui sa poarte masti de protectie dupa redeschiderea scolilor .

Cehia ridica interdictia de calatorie in strainatate si accelereaza relaxarea restrictiilor

Guvernul ceh a ridicat o interdictie de a calatori in strainatate pentru alte motive decat munca dupa o ameliorare a situatiei privind epidemia de coronavirus, a anuntat joi ministrul ceh al Sanatatii, Adam Vojtech, relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

ANALIZA EULER HERMES: Relaxarea restrictiilor - O poveste cu patru capitole

Tot mai multe tari anunta datele de incetare a restrictiilor aplicate in contextul Covid Franta, Marea Britanie, Germania), iar altele incep deja sa le reduca China, Austria si acum Italia si Spania), conturandu-si planurile de reluare treptata a activitatii, arata datele analizei Euler Hermes, remise, astazi, Redactiei noastre.

Raed Arafat, despre relaxarea restrictiilor: Cetatenii trebuie sa fie mult mai responsabili

Secretarul de stat din Ministerul de Interne, Raed Arafat, a atras atentia cu privire la faptul ca relaxarea masurilor ar trebui insotita de mai multa responsabilitate din partea cetatenilor. Printre activitatile care ar putea fi permise oficialul a mentionat inclusiv plimbarile in parcuri.

401 de cazuri noi de coronavirus in Romania in ultimele 24 de ore. Bilantul total a ajuns la 11.036 imbolnaviri

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coroanvirus a ajuns duminica la 11. 036 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 401 de cazuri noi. in acelasi timp sunt inregistrate 608 decese, iar 3. 054 de persoane s-au vindecat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )