Libnet.ro
UNICEF

17:15

Malta promite turistilor vacanta in siguranta si tarife mai mici decat in 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Malta promite turistilor vacanta in siguranta si tarife mai mici decat in 2019

Malta a luat toate masurile sa le asigur turistilor romani care vor ajunge in arhipelag, in aceasta vara, cele mai bune conditii de vacanta in siguranta si tarife mai mici decat in 2019, au anuntat reprezentantii agentiei de turism Malta Travel. continuă pe Ziarul Bursa

Malta promite turistilor vacanta in siguranta si tarife mai mici decat in 2019

Malta a luat toate masurile sa le asigur turistilor romani care vor ajunge in arhipelag, in aceasta vara, cele mai bune conditii de vacanta in siguranta si tarife mai mici decat in 2019, au anuntat reprezentantii agentiei de turism Malta Travel.

Tarife mai mici la convorbirile telefonice: ce se schimba de la 1 noiembrie

ANCOM anunta tarife mai mici la convorbirile telefonice, iar prevederea intra in vigoare la 1 noiembrie. Iata ce trebuie sa stii. ANCOM anunta modificari la tarifele la convorbiri.

Minerii de la Cupru Min ameninta cu greva: Avem salarii mai mici ca o femeie de serviciu din primarie

Una dintre cele mai mari companii miniere de stat, Cupru Min SA Abrud, unde lucreaza circa 600 de persoane, este in pragul grevei. Angajatii sunt nemultumiti de salariile foarte mici pe care sustin ca le primesc si care nu au fost majorate de ani de zile.

Judetul cu cele mai mici vanzari de carti.Popa si profesorul mai citesc, restul n-au ce manca, nu le arde de ele

In lumea rurala din nordul extrem al Moldovei, cititul a devenit un moft practicat numai de cativa intelectualii ai satelor, abia numarati pe degete. Restul satenilor marturisesc fie ca nu au citit niciodata o carte intreaga, fie, cei mai in varsta, au amintiri doar cu lecturile din perioada comunista.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )