Libnet.ro
UNICEF

01:05

Malta: Unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri, arestat in cazul asasinarii jurnalistei Daphne Caruana

B1 B1,
Malta: Unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri, arestat in cazul asasinarii jurnalistei Daphne Caruana

Omul de afaceri maltez Yorgen Fenech a fost arestat miercuri in legatura cu ancheta privind asasinarea jurnalistei de investigatii Daphne Caruana Galizia, potrivit unor surse citate de Reuters. Fenech este. continuă pe B1

Cazul jurnalistei ucise in Malta: Un influent om de afaceri a fost arestat in timp ce incerca sa fuga cu iahtul

Politia din Malta l-a arestat pe Yorgen Fenech, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din aceasta tara, in cadrul investigatiei referitoare la asasinarea jurnalistei Daphne Caruana Galizia, au informat doua surse citate de Reuters, potrivit Mediafax.

Un magnat din Malta, arestat in legatura cu asasinarea jurnalistei Daphne Caruana Galizia

Politia malteza l-a arestat miercuri pe unul din cei mai importanti oameni de afaceri din tara, in l.

Agresorii celor doi politisti din Valcea au fost prinsi Unul dintre politistii batuti, transferat la un spital din Capitala - Ministerul de Interne

Agresorii celor doi politisti din Valcea au fost prinsi in Slatina si au fost dusi la Parchet pentru audieri, a anuntat miercuri seara purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, Monica Dajbog. Ea a precizat ca unul dintre cei doi politisti - care au fost deposedati de arme si batuti - este transferat la un spital din Capitala si urmeaza sa fie operat.

Digi24 SE DESTRAMA! Celebra prezentatoare SI-A DAT DEMISIA! E a doua plecare importanta in doar doua zile (GALERIE FOTO)

Valul de plecari de la Digi24 continua. VEZI AICI GALERIA FOTO Unul dintre cei mai vechi oameni ai postului si-a dat demisia, dupa 9 ani. Jurnalista Ioana Tiganila, realizatoarea programului Jurnal Extern,.

Motivul pentru care Ioana Tiganila pleaca de la Digi 24. Nu se compara cu celelalte plecari de pana acum

Jurnalista Ioana Tiganila, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi 24, paraseste postul de televiziune dupa noua ani in care a realizat programul Jurnal Extern. Care este motivul plecarii sale? Motivul pentru care Ioana Tiganila pleaca de la Digi 24 Ioana Tiganila a intrat in presa la varsta de 16 ani si a .

Jurnalista Ioana Tiganila a demisionat de la Digi 24

Jurnalista Ioana Tiganila, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi24, paraseste statia de stiri dupa noua ani.

Agresorii politistilor din Valcea au fost prinsi. Unul dintre agenti a fost adus de urgenta la Bucuresti, pentru operatie

Cei doi agresori din Valcea, care au batut crunt doi politisti, au fost prinsi, miercuri dimineata,pe raza judetului Slatina, iar unul dintre agenti a fost adus la Bucuresti pentru operatie. Suspectii.

BOMBA la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus ADEVARUL despre serialul LAS FIERBINTI! NU mai e niciun dubiu acum

Mihai Margineanueste unul dintre cei mai iubiti actori din serialul Las Fierbinti! El il interpreteaza pe Ardiles, si, de curand, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie.

Economist, despre gaura din buget: Daca n-ar fi atat de neagra, mai ca ar merita sa ne radem

Argumentele aduse de fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, pentru a demonstra ca, de fapt, n-ar exista o gaura in bugetul Romaniei, sunt demontate bucatica cu bucatica de unul dintre cei mai cunoscuti economisti din tara noastra.

Ministru: Cei mai multi dintre teroristii straini din Turcia vor fi expulzati pana la finalul anului

Ministrul turc de Interne, Suleyman Soylu, a declarat marti seara ca Turcia ii va trimite in tara lor de origine pana la finalul anului pe cei mai multi dintre cetatenii straini care au luptat alaturi de gruparea terorista Stat Islamic si care se afla in aceasta tara, scrie Mediafax, citand Le Figaro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )