Libnet.ro
UNICEF

07:45

M-am hotarat sa plec din tara DEFINITIV din cauza modului in care este condusa. Un celebru bucatar roman vinde tot si paraseste Romania (FOTO)

B1 B1,
M-am hotarat sa plec din tara DEFINITIV din cauza modului in care este condusa. Un celebru bucatar roman vinde tot si paraseste Romania (FOTO)

Guvernarea tarii l-a facut sa un cunoscut bucatar roman sa renunte la tot si sa plece din tara. Masterchef-ul Radu Popoviciu a anuntat ca va parasi Romania din cauza modului in . continuă pe B1

Cunoscutul bucatar Radu Popovici anunta ca isi vinde afacerea si pleaca din tara definitiv, din cauza modului in care este condusa Romania

Cunoscutul bucatar si blogger culinar Radu Popovici, care detine restaurantul bucurestean Bistro GUXT, anunta intr-o postare pe Facebook ca s-a decis sa plece definitiv din tara, nu din motive pecuniare, ci strict din cauza modului in care este condusa Romania. El spune ca vrea sa-si vanda afacerea si s-o ia de la capat in alt loc, unde cetatenii sunt respectati cat de cat si unde societatea inca nu a fost cuprinsa de o metastaza morala.

Razvan Burleanu, absent 200 de zile din tara: A castigat 10.000 euro/luna doar din DIURNE!

Razvan Burleanu traieste regeste la FRF. Desi are un salariu lunar de 5. 000 de euo, acestuia se adauga si banii din diurne. Florin Prunea a spus ca Razvan Burleanu ar fi stat plecat mai mult de 200 de zile,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )