Libnet.ro
UNICEF

16:16

Mama copilului mort la Sanador, despre decizia Colegiului Medicilor din Romania: Institutia asta e o gaura neagra

Adevărul Adevărul,
Mama copilului mort la Sanador, despre decizia Colegiului Medicilor din Romania: Institutia asta e o gaura neagra

Mama copilului mort la Sanador, Andreea Duta, a reactionat fata de decizia Colegiului Medicilor din Romania, care a dat doar vot de blam medicilor care nu i-au monitorizat copilul dupa interventia chirurgicala soldata cu complicatii, in urma caruia micutul a murit. continuă pe Adevărul

Reactia Sanador, dupa concluziile Colegiului Medicilor in cazul copilului mort

Reprezentantii Spitalului Clinic Sanador au reactionat, dupa ce Colegiul Medicilor a facut publice rezultatele anchetei privind moartea unui copil, in toamna anului trecut. Citeste si:Ancheta.

Ancheta finalizata in cazul copilului mort la Sanador. Medicii au gresit

Colegiul Medicilor din Romania a finalizat ancheta in cazul copilului mort la Sanador. Concluzia forului este ca medicii au gresit si nu au supravegheat cum ar fi trebuitcopilul, postoperator. Medicii au.

Marturia dureroasa a mamei copilului mort la clinica Sanador: Colegiul Medicilor nu ar trebui sa mai existe, e o gaura neagra

Mama copilului mort in spitalul privat Sanador din Bucuresti a declarat, luni, dupa ce Colegiul Medicilor i-a sanctionat cu avertisment pe doctorii in mainile carora a decedat bebelusul, ca aceasta institutie.

Copilul mort la Sanador. Medicii au gresit. Acestia au primit doar vot de blam din partea Colegiului Medicilor

Colegiul Medicilor din Romania a finalizat ancheta in cazul copilului mort la Sanador. Concluzia forului este ca medicii au gresit si nu au supravegheat, postoperator, copilul.

Colegiul Medicilor, concluzie in cazul copilului mort la Sanador: Medicii au gresit

Medicii au gresit in cazul copilului de un an si zece luni care s-a stins din viata la spitalul Sanador din Capitala, in luna octombrie a anului trecut, potrivit concluziei date de Colegiul.

Raport devastator in cazul copilului mort intr-o clinica privata din Bucuresti. Medicii, vinovati de supraveghere necorespunzatoare

Raport devastator in cazul copilului mort intr-o clinica privata din Bucuresti. Ancheta Colegiului Medicilor a scos la iveala un intreg lant al slabiciunilor in supravegherea postoperatorie a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )