Libnet.ro
UNICEF

05:45

O mama cu doi copii au dormit sub cerul liber dupa ce le-a fost demolata casa de catre rude

Adevărul Adevărul,
O mama cu doi copii au dormit sub cerul liber dupa ce le-a fost demolata casa de catre rude

O femeie din comuna damboviteana Crangurile si doi copii ai ei, de 9, respectiv 10 ani, au dormit sub cerul liber, in fata unui magzin din Gaesti, dupa o cearta cu rudele lor, care le-ar fi demolat casa. continuă pe Adevărul

Motivul HALUCINANT pentru care o mama cu doi copii au dormit sub cerul liber (FOTO)

O femeie din comuna damboviteana Crangurile a ajuns sa doarma impreuna cu cei doi copii ai sai sub cerul liber, in fata unui magazin din Gaesti,dupa ce rudele i-ar fi distrus casa. De asemenea, femeia a .

Papua Noua Guinee: 8 persoane, condamnate la moarte si alte 88 la nchisoare pe viata, dupa ce au ucis 5 barbati si doi copii acuzati de vrajitorie

Opt persoane au fost condamnate la moarte si 88 la inchisoare pe viata in Papua Noua Guinee pentru linsarea a sapte vrajitori, printre care si doi copii, scrie AFP.

Doi copii, victime ale accidentelor rutiere

Doi copii care se plimbau cu bicicletele au fost victime ale accidentelor rutiere, intr-o singura zi. Ambii au fost raniti si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Alex Velea, DEZVALUIRI SOCANTE despre relatia cu Antonia: Cei doi copii ai mei cred, uneori, ca sunt ai vecinului!

Alex Velea, partenerul de viata al Antoniei, a recunoscut ca in firea lui este un barbat gelos, precizand ca nu ii vine sa creada ca cei doi copii sunt ai lui, uneori crede ca sunt ai.

A surprins doi copii in timp ce furau dintr-un magazin. Reactia ei a devenit virala. Le-am spus sa vina cu mine si sa nu puna nicio intrebare

Nana Asante, in varsta de 27 de ani, se afla intr-un supermarket din Atlanta, SUA, cand a observat doi baieti care se comportau ciudat. L-a vazut pe unul dintre ei cum ascundea ceva in buzunar si si-a dat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )