Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mama si fiul ei de aproape patru ani, disparuti in Brasov, au fost gasiti

Antena3 Antena3,
Mama si fiul ei de aproape patru ani, disparuti in Brasov, au fost gasiti

Politistii sunt in alerta dupa ce o femeie si fiul ei de trei ani au fost dati disparuti. intreaga familie se afla la picnic langa padure cand femeia de 40 de ani si fiul sau, in varsta de 3 ani si 10. continuă pe Antena3

Cautari disperate in Brasov! O mama si fiul ei de aproape patru ani au disparut in padure

Politistii sunt in alerta dupa ce o femeie si fiul ei de trei ani au fost dati disparuti. intreaga familie se afla la picnic langa padure cand femeia de 40 de ani si fiul sau, in varsta de 3 ani si 10.

Un roman a batjocorit-o timp de patru ani pe fetita vecinilor lui. Copila a povestit calvarul prin care a trecut

Un roman de 49 de ani stabilit in Italia a abuzat-o pe fetita vecinilor lui timp de patru ani. Fetita, acum in varsta de 13 ani, le-a povestit parintilor calvarul prin care a trecut. Primul abuz a avut.

Tatal i-a trimis fostei sotii imagini cu fiica lor de aproape doi ani. Femeia nu se astepta nicio clipa sa vada asta, asa ca a sunat imediat la politie (FOTO)

Tatal i-a trimis fostei sotii imagini cu fiica lor de aproape doi ani. Femeia nu se astepta nicio clipa sa vada asta, asa ca a sunat imediat la politie. Mai precis, Xu Qian din povincia Guangdong, sudul.

Reabilitarea tevilor RADET ar putea dura patru ani, iar costul este de peste un miliard de lei

Primaria Capitalei vrea sa investeasca peste un miliard de lei in reabilitarea sistemului de termoficare, potrivit unui proiect de hotarare ce trebuie votat saptamana viitoare in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Asta, in contextul in care Capitala se confrunta cu mari probleme din cauza avariilor care se produc zilnic. Durata lucrarilor este de patru ani, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )